Nabeschouwing Frosinone - Monopoli (5-1) || Coppa Italia 2019/2020

Zondag 18 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Frosinone het zondag 18 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Monopoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Benito Stirpe in Frosinone.

Via de Frosinone - Monopoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Frosinone - Monopoli (5-1)

Het Coppa Italia duel tussen Frosinone en Monopoli is onder leiding van scheidsrechter Fabio Maresca geëindigd in een 5-1 overwinning voor Frosinone. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door M. Trotta, waarmee Frosinone met 1-0 de leiding nam. Frosinone vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Trotta op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Frosinone, waarmee C. Ciano zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Frosinone geen gas terug, waardoor in de 67e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van N. Citro. De 5-0 voor Frosinone volgde even later in de 74e minuut nadat N. Brighenti namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 82e minuut en kwam op naam te staan van Monopoli speler M. Ferrara, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Fabio Maresca en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Frosinone.

LIVE Frosinone - Monopoli 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Frosinone - Monopoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor Frosinone
31' Doelpunt Frosinone Doelpunt M. Trotta met assist van A. Beghetto Frosinone 1-0
36' Doelpunt Frosinone Doelpunt M. Trotta Frosinone 2-0
37' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor M. Gori Frosinone
52' Wissel Monopoli Wissel T. Maistrello voor E. Mendicino Monopoli
58' Doelpunt Frosinone Doelpunt C. Ciano Frosinone 3-0
65' Wissel Monopoli Wissel G. Carriero voor A. Tuttisanti Monopoli
65' Wissel Frosinone Wissel F. Zampano voor A. Beghetto Frosinone
67' Doelpunt Frosinone Doelpunt N. Citro Frosinone 4-0
73' Wissel Monopoli Wissel E. Zampa voor L. Cuppone Monopoli
74' Doelpunt Frosinone Doelpunt N. Brighenti Frosinone 5-0
76' Wissel Frosinone Wissel M. Vitale voor R. Maiello Frosinone
81' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor Frosinone
82' Doelpunt Monopoli Doelpunt M. Ferrara Monopoli 5-1
84' Gele kaart Monopoli Gele kaart voor Monopoli
90' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor Frosinone
Video hoogtepunten en samenvatting Frosinone - Monopoli
Opstellingen Frosinone - Monopoli
De opstellingen van Frosinone en Monopoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Frosinone - Monopoli

Frosinone en Monopoli spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Frosinone en Monopoli elkaar treffen in de Coppa Italia.