Nabeschouwing Genoa - Imolese (4-1) || Coppa Italia

Vrijdag 16 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Coppa Italia neemt Genoa het vrijdag 16 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Imolese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale di Chiavari in Chiavari.

Via de Genoa - Imolese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Imolese (4-1)

Het Coppa Italia duel tussen Genoa en Imolese is onder leiding van scheidsrechter Luca Pairetto geëindigd in een 4-1 overwinning voor Genoa. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 2 minuten. D. Criscito maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Genoa vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Genoa vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Saponara op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 29e minuut volgde een derde treffer van Genoa, waarmee P. Ghiglione zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 53 minuten deed I. Alimi iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Imolese werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 75e minuut wist L. Schone namens Genoa de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luca Pairetto en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Genoa.

Wedstrijdstatistieken Genoa - Imolese
Goals
4
1
Balbezit
62%
38%
Schoten totaal
18
7
Schoten op doel
8
3
Aanvallen
123
59
Gevaarlijke aanvallen
75
19
Corners
11
1
Wissels
3
3
LIVE Genoa - Imolese 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Imolese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Penalty Genoa Penalty D. Criscito Genoa 1-0
23' Doelpunt Genoa Doelpunt R. Saponara Genoa 2-0
29' Doelpunt Genoa Doelpunt P. Ghiglione Genoa 3-0
29' Wissel Genoa Wissel I. Radovanovic voor R. Saponara Genoa
53' Doelpunt Imolese Doelpunt I. Alimi Imolese 3-1
73' Wissel Genoa Wissel A. Favilli voor C. Kouame Genoa
75' Doelpunt Genoa Doelpunt L. Schone Genoa 4-1
79' Wissel Genoa Wissel Romulo voor L. Schone Genoa
Opstellingen Genoa - Imolese
De opstellingen van Genoa en Imolese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genoa gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Imolese zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Federico Coppitelli
Wissels Imolese
# Speler Pos.
12 Davide Libertazzi K
13 Fabio Della Giovanna V
15 Isnik Alimi M
16 Luca Belcastro M
18 Luca Maniero M
Voorbeschouwing Genoa - Imolese

Genoa en Imolese spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Pairetto en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Genoa en Imolese elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Genoa 0
Winst Imolese 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Genoa - Imolese Opstelling Genoa Opstelling Imolese Live Genoa - Imolese Live Genoa - Imolese kijken Genoa - Imolese kijken Live Genoa - Imolese stream Genoa - Imolese Fox Sports Nabeschouwing Genoa - Imolese Uitslag Genoa - Imolese Statistieken Genoa - Imolese Coppa Italia 2019/2020 Genoa - Imolese wedden Genoa - Imolese gokken Genoa - Imolese Unibet