Nabeschouwing Hellas Verona - Cremonese (1-2) (na verlenging) || Coppa Italia 2019/2020

Zondag 18 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Hellas Verona het zondag 18 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Cremonese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Cremonese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Cremonese (1-2) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Hellas Verona en Cremonese is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Manganiello geëindigd in een 1-2 overwinning voor Cremonese. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Cremonese dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door A. Empereur, waarmee Hellas Verona met 1-0 de leiding nam. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Cremonese kwam in de 93e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Castagnetti, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 102e minuut zette F. Deli zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Cremonese de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Gianluca Manganiello af en was het Cremonese die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

LIVE Hellas Verona - Cremonese 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Cremonese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt A. Empereur Hellas Verona 1-0
34' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor Cremonese
49' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor M. Veloso Hellas Verona
61' Wissel Cremonese Wissel D. Soddimo voor D. Ciofani Cremonese
67' Wissel Hellas Verona Wissel M. Zaccagni voor D. Lazovic Hellas Verona
67' Wissel Hellas Verona Wissel L. Vitale voor V. Verre Hellas Verona
76' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor D. Soddimo Cremonese
77' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor F. Renzetti Cremonese
79' Wissel Cremonese Wissel R. Boultam voor M. Arini Cremonese
81' Wissel Cremonese Wissel A. Montalto voor S. Palombi Cremonese
88' Wissel Hellas Verona Wissel K. Gunter voor D. Faraoni Hellas Verona
93' Doelpunt Cremonese Doelpunt M. Castagnetti Cremonese 1-1
102' Doelpunt Cremonese Doelpunt F. Deli Cremonese 1-2
105' Wissel Hellas Verona Wissel G. Pazzini voor L. Tupta Hellas Verona
106' Wissel Cremonese Wissel N. Zortea voor F. Deli Cremonese
Video hoogtepunten en samenvatting Hellas Verona - Cremonese
Opstellingen Hellas Verona - Cremonese
De opstellingen van Hellas Verona en Cremonese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hellas Verona gaat aantreden in een 4-1-2-3 formatie en Cremonese zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-1-2-3
Coach Ivan Juric
Coach Massimo Rastelli
Voorbeschouwing Hellas Verona - Cremonese

Hellas Verona en Cremonese spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Manganiello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hellas Verona en Cremonese in de Coppa Italia vond plaats op 24 augustus 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hellas Verona. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Hellas Verona favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Cremonese slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.