Nabeschouwing Inter Milan - Cagliari (4-1) || Coppa Italia 2019/2020

Dinsdag 14 januari 2020 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Inter Milan het dinsdag 14 januari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Inter Milan - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Cagliari (4-1)

Het Coppa Italia duel tussen Inter Milan en Cagliari is onder leiding van scheidsrechter Daniele Chiffi geëindigd in een 4-1 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Inter kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van R. Lukaku. Inter vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Valero op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut volgde een derde treffer van Inter, waarmee R. Lukaku zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 73 minuten deed C. Oliva iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Cagliari werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 81e minuut wist A. Ranocchia namens Inter de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Daniele Chiffi en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Inter Milan.

LIVE Inter Milan - Cagliari 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Inter Doelpunt R. Lukaku Inter 1-0
22' Doelpunt Inter Doelpunt B. Valero met assist van N. Barella Inter 2-0
46' Wissel Cagliari Wissel M. Rog voor L. Castro Cagliari
46' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor C. Lykogiannis Cagliari
49' Doelpunt Inter Doelpunt R. Lukaku met assist van N. Barella Inter 3-0
65' Gele kaart Inter Gele kaart voor D. Godin Inter
69' Wissel Inter Wissel S. Esposito voor A. Sanchez Inter
69' Wissel Inter Wissel S. Sensi voor M. Brozovic Inter
73' Doelpunt Cagliari Doelpunt C. Oliva met assist van A. Cerri Cagliari 3-1
78' Wissel Inter Wissel C. Biraghi voor F. Dimarco Inter
79' Wissel Cagliari Wissel Joao Pedro voor A. Ionita Cagliari
80' Wissel Cagliari Wissel V. Birsa voor N. Nandez Cagliari
81' Doelpunt Inter Doelpunt A. Ranocchia met assist van C. Biraghi Inter 4-1
94' Gele kaart Inter Gele kaart voor S. Sensi Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Cagliari
Opstellingen Inter Milan - Cagliari
De opstellingen van Inter Milan en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Cagliari zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Cagliari

Inter Milan en Cagliari spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Chiffi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Cagliari in de Coppa Italia vond plaats op 15 december 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Cagliari slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.