Nabeschouwing Inter Milan - Napoli (0-1) || Coppa Italia 2019/2020

Woensdag 12 februari 2020 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Inter Milan het woensdag 12 februari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter Milan - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Napoli (0-1)

Het Coppa Italia duel tussen Inter Milan en Napoli is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door F. Ruiz, waarmee Napoli met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Inter Milan dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Napoli uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Inter Milan - Napoli 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Skriniar Inter
46' Wissel Inter Wissel D. DAmbrosio voor M. Skriniar Inter
51' Gele kaart Napoli Gele kaart voor K. Manolas Napoli
57' Doelpunt Napoli Doelpunt F. Ruiz met assist van G. Di Lorenzo Napoli 0-1
66' Wissel Inter Wissel C. Eriksen voor S. Sensi Inter
70' Gele kaart Inter Gele kaart voor Conte A. Inter
73' Wissel Napoli Wissel A. Milik voor D. Mertens Napoli
74' Wissel Inter Wissel A. Sanchez voor V. Moses Inter
77' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Rui Napoli
78' Wissel Napoli Wissel M. Politano voor J. Callejon Napoli
83' Wissel Napoli Wissel Allan voor P. Zielinski Napoli
85' Gele kaart Napoli Gele kaart voor D. Ospina Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Napoli
Opstellingen Inter Milan - Napoli
De opstellingen van Inter Milan en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Napoli

Inter Milan en Napoli spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Napoli in de Coppa Italia vond plaats op 19 januari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Napoli favoriet. 2 keer wist de ploeg van Inter Milan te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Inter Milan. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.