Nabeschouwing Juve Stabia - Imolese (1-1) (2-3 na strafschoppen) || Coppa Italia 2019/2020

Zondag 11 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Juve Stabia het zondag 11 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Imolese.

Via de Juve Stabia - Imolese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juve Stabia - Imolese (1-1) (2-3 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Juve Stabia en Imolese is onder leiding van scheidsrechter Federico Dionisi geëindigd in een overwinning voor Imolese. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Imolese het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-3 gewonnen werd.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 60 minuten. M. Carlini maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Juve Stabia vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Imolese kwam na 66 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. Vuthaj, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 2-3 score in het voordeel van Imolese, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Juve Stabia - Imolese 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juve Stabia - Imolese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Imolese Gele kaart voor L. Checchi Imolese
15' Gele kaart Juve Stabia Gele kaart voor Juve Stabia
24' Wissel Imolese Wissel Maniero voor A. DAlena Imolese
38' Gele kaart Juve Stabia Gele kaart voor M. Carlini Juve Stabia
42' Gele kaart Imolese Gele kaart voor Imolese
60' Penalty Juve Stabia Penalty M. Carlini Juve Stabia 1-0
63' Wissel Imolese Wissel E. Latte Lath voor S. Padovan Imolese
66' Doelpunt Imolese Doelpunt D. Vuthaj Imolese 1-1
67' Gele kaart Imolese Gele kaart voor Imolese
78' Gele kaart Juve Stabia Gele kaart voor P. Fazio Juve Stabia
79' Wissel Imolese Wissel I. Alimi voor A. Provenzano Imolese
80' Wissel Juve Stabia Wissel G. Torromino voor A. Rossi Juve Stabia
1' Penalty gescoord in shootout Juve Stabia Penalty gescoord in shootout Juve Stabia 1-0
1' Penalty gescoord in shootout Imolese Penalty gescoord in shootout Imolese 1-1
2' Penalty gemist in shootout Juve Stabia Penalty gemist in shootout Juve Stabia
2' Penalty gescoord in shootout Imolese Penalty gescoord in shootout Imolese 1-2
3' Penalty gemist in shootout Juve Stabia Penalty gemist in shootout Juve Stabia
3' Penalty gemist in shootout Imolese Penalty gemist in shootout Imolese
4' Penalty gescoord in shootout Juve Stabia Penalty gescoord in shootout Juve Stabia 2-2
4' Penalty gemist in shootout Imolese Penalty gemist in shootout Imolese
5' Penalty gemist in shootout Juve Stabia Penalty gemist in shootout Juve Stabia
5' Penalty gescoord in shootout Imolese Penalty gescoord in shootout Imolese 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Juve Stabia - Imolese
Opstellingen Juve Stabia - Imolese
De opstellingen van Juve Stabia en Imolese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Juve Stabia - Imolese

Juve Stabia en Imolese spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Federico Dionisi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Juve Stabia en Imolese elkaar treffen in de Coppa Italia.