Nabeschouwing Juventus - Udinese (4-0) || Coppa Italia 2019/2020

Woensdag 15 januari 2020 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Juventus het woensdag 15 januari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Udinese (4-0)

Het Coppa Italia duel tussen Juventus en Udinese is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Aureliano geëindigd in een 4-0 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door G. Higuain, waarmee Juventus met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 26e minuut voor dat Juventus via P. Dybala op 2-0 kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Juventus, waarmee P. Dybala zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

D. Costa zette Juventus even later op 4-0 nadat hij een door scheidsrechter Gianluca Aureliano toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Juventus.

LIVE Juventus - Udinese 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Juventus Doelpunt G. Higuain met assist van P. Dybala Juventus 1-0
26' Penalty Juventus Penalty P. Dybala Juventus 2-0
46' Wissel Udinese Wissel K. Lasagna voor L. Teodorczyk Udinese
58' Doelpunt Juventus Doelpunt P. Dybala met assist van G. Higuain Juventus 3-0
60' Gele kaart Udinese Gele kaart voor B. Nuytinck Udinese
61' Penalty Juventus Penalty D. Costa Juventus 4-0
62' Wissel Udinese Wissel J. Stryger Larsen voor K. Sema Udinese
63' Wissel Juventus Wissel J. Cuadrado voor D. Costa Juventus
71' Wissel Juventus Wissel A. Ramsey voor A. Rabiot Juventus
75' Wissel Juventus Wissel M. Pjaca voor P. Dybala Juventus
76' Wissel Udinese Wissel S. Fofana voor Walace Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Udinese
Opstellingen Juventus - Udinese
De opstellingen van Juventus en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Udinese zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Juventus - Udinese

Juventus en Udinese spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Aureliano en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Juventus en Udinese elkaar treffen in de Coppa Italia.