Nabeschouwing Milan - Juventus (1-1) || Coppa Italia 2019/2020

Donderdag 13 februari 2020 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Milan het donderdag 13 februari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Milan - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Juventus (1-1)

De Coppa Italia 2019/2020 wedstrijd tussen Milan en Juventus geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door A. Rebic, waarmee Milan met 1-0 de leiding nam. In de 71e minuut kreeg T. Hernandez van Milan voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Milan de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Vlak voor tijd werd de stand 1-1 doordat C. Ronaldo van Juventus een penalty wist te benutten in de 91e minuut.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Milan - Juventus 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Milan Gele kaart voor Z. Ibrahimovic Milan
30' Gele kaart Juventus Gele kaart voor A. Ramsey Juventus
42' Gele kaart Milan Gele kaart voor T. Hernandez Milan
43' Gele kaart Milan Gele kaart voor Pioli S. Milan
58' Gele kaart Milan Gele kaart voor F. Kessie Milan
61' Doelpunt Milan Doelpunt A. Rebic met assist van S. Castillejo Milan 1-0
63' Wissel Juventus Wissel R. Bentancur voor A. Ramsey Juventus
69' Gele kaart Milan Gele kaart voor S. Castillejo Milan
69' Wissel Juventus Wissel G. Higuain voor M. De Sciglio Juventus
71' Tweede gele kaart Milan Tweede gele kaart voor T. Hernandez Milan
73' Wissel Juventus Wissel A. Rabiot voor B. Matuidi Juventus
74' Wissel Milan Wissel D. Laxalt voor A. Rebic Milan
80' Wissel Milan Wissel A. Saelemaekers voor S. Castillejo Milan
86' Wissel Milan Wissel L. Paqueta voor H. Calhanoglu Milan
90' Gele kaart Milan Gele kaart voor D. Calabria Milan
91' Penalty Juventus Penalty C. Ronaldo Juventus 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Juventus
Opstellingen Milan - Juventus
De opstellingen van Milan en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Juventus zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Milan - Juventus

Milan en Juventus spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Valeri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Juventus in de Coppa Italia vond plaats op 9 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 5 keer wist de ploeg van Milan te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Milan. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.