Nabeschouwing Monza - Alessandria (2-0) || Coppa Italia 2019/2020

Zondag 4 augustus 2019 - 18:30 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Monza het zondag 4 augustus 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Alessandria. De wedstrijd wordt gespeeld in U-Power Stadium in Monza.

Via de Monza - Alessandria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monza - Alessandria (2-0)

Het Coppa Italia duel tussen Monza en Alessandria is onder leiding van scheidsrechter Marco Ricci geëindigd in een 2-0 overwinning voor Monza. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door S. Iocolano, waarmee Monza met 1-0 de leiding nam. Monza vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Brighenti op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Monza.

LIVE Monza - Alessandria 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monza - Alessandria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Monza Doelpunt S. Iocolano Monza 1-0
31' Gele kaart Monza Gele kaart voor F. Scaglia Monza
33' Doelpunt Monza Doelpunt A. Brighenti Monza 2-0
46' Wissel Alessandria Wissel A. Cambiaso voor G. Cleur Alessandria
60' Wissel Alessandria Wissel F. Castellano voor R. Chiarello Alessandria
60' Gele kaart Alessandria Gele kaart voor A. Gazzi Alessandria
66' Wissel Alessandria Wissel M. Gerace voor K. Gjura Alessandria
71' Wissel Monza Wissel A. DErrico voor C. Chirico Monza
75' Wissel Monza Wissel M. Sampirisi voor A. Anastasio Monza
83' Wissel Monza Wissel E. Marchi voor A. Brighenti Monza
89' Gele kaart Monza Gele kaart voor M. Armellino Monza
Video hoogtepunten en samenvatting Monza - Alessandria
Opstellingen Monza - Alessandria
De opstellingen van Monza en Alessandria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.