Nabeschouwing Napoli - Juventus (0-0) (4-2 na strafschoppen) || Coppa Italia 2019/2020

Woensdag 17 juni 2020 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Napoli het woensdag 17 juni 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Napoli - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Juventus (0-0) (4-2 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Napoli en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Daniele Doveri geëindigd in een overwinning voor Napoli. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Napoli het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-2 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Qua balbezit waren Napoli en Juventus gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Napoli, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

LIVE Napoli - Juventus 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Gele kaart Juventus Gele kaart voor L. Bonucci Juventus
65' Wissel Juventus Wissel Danilo voor D. Costa Juventus
66' Wissel Napoli Wissel M. Politano voor J. Callejon Napoli
67' Wissel Napoli Wissel A. Milik voor D. Mertens Napoli
74' Wissel Juventus Wissel F. Bernardeschi voor M. Pjanic Juventus
77' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Rui Napoli
80' Wissel Napoli Wissel Allan voor F. Ruiz Napoli
81' Wissel Napoli Wissel E. Hysaj voor M. Rui Napoli
83' Gele kaart Juventus Gele kaart voor P. Dybala Juventus
85' Wissel Juventus Wissel A. Ramsey voor J. Cuadrado Juventus
88' Wissel Napoli Wissel E. Elmas voor P. Zielinski Napoli
1' Penalty gemist in shootout Juventus Penalty gemist in shootout P. Dybala Juventus
1' Penalty gescoord in shootout Napoli Penalty gescoord in shootout L. Insigne Napoli 1-0
2' Penalty gemist in shootout Juventus Penalty gemist in shootout Danilo Juventus
2' Penalty gescoord in shootout Napoli Penalty gescoord in shootout M. Politano Napoli 2-0
3' Penalty gescoord in shootout Juventus Penalty gescoord in shootout L. Bonucci Juventus 2-1
3' Penalty gescoord in shootout Napoli Penalty gescoord in shootout N. Maksimovic Napoli 3-1
4' Penalty gescoord in shootout Juventus Penalty gescoord in shootout A. Ramsey Juventus 3-2
4' Penalty gescoord in shootout Napoli Penalty gescoord in shootout A. Milik Napoli 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Juventus
Opstellingen Napoli - Juventus
De opstellingen van Napoli en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Juventus zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Napoli - Juventus

Napoli en Juventus spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Juventus in de Coppa Italia vond plaats op 5 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Napoli als Juventus wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.