Nabeschouwing Napoli - Perugia (2-0) || Coppa Italia 2019/2020

Dinsdag 14 januari 2020 - 15:00 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Napoli het dinsdag 14 januari 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Perugia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Napoli.

Via de Napoli - Perugia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Perugia (2-0)

Het Coppa Italia duel tussen Napoli en Perugia is onder leiding van scheidsrechter Luca Massimi geëindigd in een 2-0 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 26 minuten. L. Insigne maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Napoli vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 38e minuut mocht er opnieuw een penalty genomen worden. Het was wederom L. Insigne die aanlegde en vervolgens de 2-0 wist te scoren voor Napoli. Een penalty in de 52e minuut was de ideale kans voor Perugia om te scoren. P. Iemmello was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Napoli.

LIVE Napoli - Perugia 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Perugia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Penalty Napoli Penalty L. Insigne Napoli 1-0
31' Gele kaart Perugia Gele kaart voor M. Falzerano Perugia
37' Gele kaart Perugia Gele kaart voor P. Iemmello Perugia
38' Penalty Napoli Penalty L. Insigne Napoli 2-0
52' Penalty gemist Perugia Penalty gemist P. Iemmello Perugia
55' Wissel Perugia Wissel V. Dragomir voor C. Buonaiuto Perugia
56' Gele kaart Perugia Gele kaart voor N. Gyomber Perugia
62' Gele kaart Napoli Gele kaart voor F. Ruiz Napoli
62' Wissel Perugia Wissel F. Melchiorri voor P. Iemmello Perugia
65' Wissel Napoli Wissel D. Demme voor F. Ruiz Napoli
71' Wissel Perugia Wissel A. Konate voor M. Carraro Perugia
75' Wissel Napoli Wissel J. Callejon voor H. Lozano Napoli
84' Wissel Napoli Wissel Allan voor P. Zielinski Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Perugia
Opstellingen Napoli - Perugia
De opstellingen van Napoli en Perugia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Perugia zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Massimo Oddo
Voorbeschouwing Napoli - Perugia

Napoli en Perugia spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Massimi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Napoli en Perugia elkaar treffen in de Coppa Italia.