Nabeschouwing Parma - Frosinone (2-1) || Coppa Italia

Donderdag 5 december 2019 - 18:00 uur

In de Coppa Italia neemt Parma het donderdag 5 december 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Frosinone. De wedstrijd wordt gespeeld in Ennio Tardini in Parma.

Via de Parma - Frosinone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Parma - Frosinone (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Parma en Frosinone is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Parma. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door L. Siligardi, waarmee Parma met 1-0 de leiding nam. Frosinone kwam in de 71e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Trotta, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de wedstrijd viel dan toch nog de beslissing in de wedstrijd, nadat Parma in de 92e minuut een penalty kreeg. Vanaf 11 meter wist Hernani deze te benutten, waardoor de score 2-1 werd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Parma een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Parma - Frosinone
Goals
2
1
Balbezit
56%
44%
Schoten totaal
28
14
Schoten op doel
8
5
Aanvallen
121
97
Gevaarlijke aanvallen
113
59
Overtredingen
14
19
Buitenspel
2
0
Corners
8
1
Wissels
4
4
LIVE Parma - Frosinone 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Parma - Frosinone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Doelpunt Parma Doelpunt L. Siligardi met assist van V. Laurini Parma 1-0
62' Wissel Frosinone Wissel N. Brighenti voor M. Capuano Frosinone
63' Wissel Parma Wissel J. Kucka voor A. Barilla Parma
69' Wissel Frosinone Wissel N. Citro voor L. Matarese Frosinone
71' Doelpunt Frosinone Doelpunt M. Trotta met assist van F. Eguelfi Frosinone 1-1
72' Wissel Parma Wissel D. Kulusevski voor A. Adorante Parma
89' Wissel Frosinone Wissel F. Zampano voor F. Eguelfi Frosinone
90' Wissel Parma Wissel M. Darmian voor L. Siligardi Parma
92' Penalty Parma Penalty Hernani Parma 2-1
Opstellingen Parma - Frosinone
De opstellingen van Parma en Frosinone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Parma gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Frosinone zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Roberto D'Aversa
Formatie 3-5-2
Coach Alessandro Nesta
Voorbeschouwing Parma - Frosinone

Parma en Frosinone spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia.

Het is voor het eerst dat Parma en Frosinone elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Parma 0
Winst Frosinone 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Parma - Frosinone Opstelling Parma Opstelling Frosinone Live Parma - Frosinone Live Parma - Frosinone kijken Parma - Frosinone kijken Live Parma - Frosinone stream Parma - Frosinone Fox Sports Nabeschouwing Parma - Frosinone Uitslag Parma - Frosinone Statistieken Parma - Frosinone Coppa Italia 2019/2020 Parma - Frosinone wedden Parma - Frosinone gokken Parma - Frosinone Unibet