Nabeschouwing Parma - Roma (0-2) || Coppa Italia 2019/2020

Donderdag 16 januari 2020 - 21:15 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Parma het donderdag 16 januari 2020 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ennio Tardini in Parma.

Via de Parma - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Parma - Roma (0-2)

Het Coppa Italia duel tussen Parma en Roma is onder leiding van scheidsrechter Luca Pairetto geëindigd in een 0-2 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door L. Pellegrini, waarmee Roma met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 76e minuut voor dat Roma via L. Pellegrini op 0-2 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Roma.

LIVE Parma - Roma 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Parma - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Parma Gele kaart voor V. Laurini Parma
46' Wissel Parma Wissel R. Inglese voor A. Cornelius Parma
49' Doelpunt Roma Doelpunt L. Pellegrini met assist van N. Kalinic Roma 0-1
54' Gele kaart Roma Gele kaart voor C. Under Roma
56' Gele kaart Parma Gele kaart voor K. Dermaku Parma
57' Gele kaart Roma Gele kaart voor L. Pellegrini Roma
64' Wissel Parma Wissel S. Iacoponi voor V. Laurini Parma
70' Wissel Parma Wissel D. Kulusevski voor M. Scozzarella Parma
70' Wissel Roma Wissel J. Kluivert voor D. Perotti Roma
76' Penalty Roma Penalty L. Pellegrini Roma 0-2
79' Wissel Roma Wissel B. Peres voor A. Florenzi Roma
85' Wissel Roma Wissel J. Veretout voor L. Pellegrini Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Parma - Roma
Opstellingen Parma - Roma
De opstellingen van Parma en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Parma gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Roma zal beginnen in een 3-3-3-1 opstelling.
Formatie 3-3-3-1
Coach Paulo Alexandre Rodrigues Fonseca
Voorbeschouwing Parma - Roma

Parma en Roma spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Pairetto en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Parma en Roma in de Coppa Italia vond plaats op 16 januari 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 1 keer wist de ploeg van Parma te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Parma. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.