Nabeschouwing Perugia - Brescia (2-1) (na verlenging) || Coppa Italia 2019/2020

Zondag 18 augustus 2019 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Perugia het zondag 18 augustus 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Brescia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Curi in Perugia.

Via de Perugia - Brescia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Perugia - Brescia (2-1) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Perugia en Brescia is onder leiding van scheidsrechter Marco Piccinini geëindigd in een 2-1 overwinning voor Perugia. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Perugia dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door A. Donnarumma, waarmee Brescia met 0-1 de leiding nam. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Perugia kwam in de 93e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Melchiorri, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 98e minuut zette C. Buonaiuto zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Perugia de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 119e minuut werd A. Rosi van Perugia met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Perugia het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Marco Piccinini af en was het Perugia die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

LIVE Perugia - Brescia 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Perugia - Brescia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Perugia Gele kaart voor P. Iemmello Perugia
43' Doelpunt Brescia Doelpunt A. Donnarumma Brescia 0-1
56' Wissel Perugia Wissel C. Kouan voor M. Falzerano Perugia
60' Wissel Perugia Wissel C. Buonaiuto voor C. Capone Perugia
70' Gele kaart Brescia Gele kaart voor D. Bisoli Brescia
77' Wissel Perugia Wissel F. Melchiorri voor P. Fernandes Perugia
77' Wissel Brescia Wissel F. Curcio voor J. Zmrhal Brescia
78' Gele kaart Perugia Gele kaart voor M. Carraro Perugia
83' Wissel Brescia Wissel F. Aye voor A. Donnarumma Brescia
90' Wissel Brescia Wissel M. Viviani voor S. Tonali Brescia
93' Doelpunt Perugia Doelpunt F. Melchiorri Perugia 1-1
94' Gele kaart Perugia Gele kaart voor F. Melchiorri Perugia
95' Wissel Brescia Wissel L. Tremolada voor G. Magnani Brescia
98' Doelpunt Perugia Doelpunt C. Buonaiuto Perugia 2-1
107' Gele kaart Perugia Gele kaart voor V. Dragomir Perugia
114' Wissel Perugia Wissel F. Ranocchia voor V. Dragomir Perugia
119' Rode kaart Perugia Rode kaart voor A. Rosi Perugia
Video hoogtepunten en samenvatting Perugia - Brescia
Opstellingen Perugia - Brescia
De opstellingen van Perugia en Brescia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Perugia gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Brescia zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Eugenio Corini
Voorbeschouwing Perugia - Brescia

Perugia en Brescia spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Piccinini en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Perugia en Brescia elkaar treffen in de Coppa Italia.