Nabeschouwing Pisa - Bologna (0-3) || Coppa Italia 2019/2020

Zondag 18 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Pisa het zondag 18 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bologna. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Garibaldi - Stadio Romeo Anconetani in Pisa.

Via de Pisa - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pisa - Bologna (0-3)

Het Coppa Italia duel tussen Pisa en Bologna is onder leiding van scheidsrechter Federico La Penna geëindigd in een 0-3 overwinning voor Bologna. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door A. Poli, waarmee Bologna met 0-1 de leiding nam. Bologna vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Palacio op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut volgde een derde treffer van Bologna, waarmee zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Federico La Penna, waardoor Bologna een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Pisa - Bologna 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pisa - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Pisa Gele kaart voor M. Marin Pisa
19' Gele kaart Pisa Gele kaart voor N. Siega Pisa
21' Doelpunt Bologna Doelpunt A. Poli met assist van R. Soriano Bologna 0-1
31' Gele kaart Bologna Gele kaart voor K. Michael Bologna
37' Wissel Pisa Wissel M. Pinato voor D. Liotti Pisa
58' Gele kaart Pisa Gele kaart voor Pisa
61' Doelpunt Bologna Doelpunt R. Palacio Bologna 0-2
64' Doelpunt Bologna Doelpunt Bologna 0-3
73' Gele kaart Bologna Gele kaart voor Bologna
77' Wissel Bologna Wissel M. Svanberg voor A. Poli Bologna
85' Wissel Bologna Wissel N. Sansone voor R. Palacio Bologna
Video hoogtepunten en samenvatting Pisa - Bologna
Opstellingen Pisa - Bologna
De opstellingen van Pisa en Bologna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Pisa - Bologna

Pisa en Bologna spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Federico La Penna en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Pisa en Bologna elkaar treffen in de Coppa Italia.