Nabeschouwing Pisa - Potenza Calcio (3-0) || Coppa Italia

Zondag 11 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Coppa Italia neemt Pisa het zondag 11 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Potenza Calcio. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Garibaldi in Pisa.

Via de Pisa - Potenza Calcio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pisa - Potenza Calcio (3-0)

Het Coppa Italia duel tussen Pisa en Potenza Calcio is onder leiding van scheidsrechter Niccolò Baroni geëindigd in een 3-0 overwinning voor Pisa. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door M. Marconi, waarmee Pisa met 1-0 de leiding nam. Pisa vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Masucci op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut volgde een derde treffer van Pisa, waarmee R. Aya zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Niccolò Baroni, waardoor Pisa een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Pisa - Potenza Calcio
Goals
3
0
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
13
11
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
114
154
Gevaarlijke aanvallen
44
66
Corners
0
4
Wissels
3
3
LIVE Pisa - Potenza Calcio 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pisa - Potenza Calcio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
43' Doelpunt Pisa Doelpunt M. Marconi Pisa 1-0
53' Doelpunt Pisa Doelpunt G. Masucci Pisa 2-0
71' Doelpunt Pisa Doelpunt R. Aya Pisa 3-0
Opstellingen Pisa - Potenza Calcio
De opstellingen van Pisa en Potenza Calcio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Pisa - Potenza Calcio

Pisa en Potenza Calcio spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Niccolò Baroni en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Pisa en Potenza Calcio elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Pisa 0
Winst Potenza Calcio 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Pisa - Potenza Calcio Opstelling Pisa Opstelling Potenza Calcio Live Pisa - Potenza Calcio Live Pisa - Potenza Calcio kijken Pisa - Potenza Calcio kijken Live Pisa - Potenza Calcio stream Pisa - Potenza Calcio Fox Sports Nabeschouwing Pisa - Potenza Calcio Uitslag Pisa - Potenza Calcio Statistieken Pisa - Potenza Calcio Coppa Italia 2019/2020 Pisa - Potenza Calcio wedden Pisa - Potenza Calcio gokken Pisa - Potenza Calcio Unibet