Nabeschouwing Pro Vercelli - Rende (2-0) (na verlenging) || Coppa Italia 2019/2020

Zaterdag 3 augustus 2019 - 18:30 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Pro Vercelli het zaterdag 3 augustus 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Rende. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Silvio Piola in Vercelli.

Via de Pro Vercelli - Rende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pro Vercelli - Rende (2-0) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Pro Vercelli en Rende is onder leiding van scheidsrechter Paride Tremolada geëindigd in een 2-0 overwinning voor Pro Vercelli. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Pro Vercelli dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 110e minuut door V. Volpe, waarmee Pro Vercelli met 1-0 de leiding nam. In de 115e minuut moest van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Paride Tremolada een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Rende verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Pro Vercelli via een goal van P. Azzi in de 115e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Paride Tremolada af en was het Pro Vercelli die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-0 overwinning.

LIVE Pro Vercelli - Rende 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pro Vercelli - Rende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Pro Vercelli Gele kaart voor R. Mal Pro Vercelli
17' Gele kaart Rende Gele kaart voor G. Germinio Rende
27' Wissel Pro Vercelli Wissel B. Erradi voor A. Sangiorgi Pro Vercelli
58' Gele kaart Pro Vercelli Gele kaart voor S. Rosso Pro Vercelli
65' Wissel Rende Wissel A. Libertazzi voor F. Morselli Rende
85' Wissel Rende Wissel L. Scimia voor I. Achik Rende
89' Gele kaart Pro Vercelli Gele kaart voor M. Foglia Pro Vercelli
91' Wissel Pro Vercelli Wissel V. Volpe voor M. Della Morte Pro Vercelli
91' Wissel Pro Vercelli Wissel S. Ciceri voor S. Rosso Pro Vercelli
110' Doelpunt Pro Vercelli Doelpunt V. Volpe Pro Vercelli 1-0
115' Rode kaart Rende Rode kaart voor Rende
115' Doelpunt Pro Vercelli Doelpunt P. Azzi Pro Vercelli 2-0
116' Wissel Pro Vercelli Wissel Volpatto voor P. Azzi Pro Vercelli
116' Gele kaart Rende Gele kaart voor Rende
Video hoogtepunten en samenvatting Pro Vercelli - Rende
Opstellingen Pro Vercelli - Rende
De opstellingen van Pro Vercelli en Rende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Pro Vercelli - Rende

Pro Vercelli en Rende spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paride Tremolada en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Pro Vercelli en Rende elkaar treffen in de Coppa Italia.