Nabeschouwing Sassuolo - Spezia (1-0) || Coppa Italia

Zondag 18 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Coppa Italia neemt Sassuolo het zondag 18 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Spezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Citta del Tricolore in Reggio nell'Emilia.

Via de Sassuolo - Spezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Spezia (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Sassuolo en Spezia is onder leiding van scheidsrechter Rosario Abisso geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sassuolo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door H. Traore, waarmee Sassuolo met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Sassuolo.

Wedstrijdstatistieken Sassuolo - Spezia
Goals
1
0
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
10
7
Schoten op doel
4
1
Aanvallen
67
71
Gevaarlijke aanvallen
34
40
Corners
6
6
Wissels
3
5
LIVE Sassuolo - Spezia 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Spezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Sassuolo Doelpunt H. Traore Sassuolo 1-0
46' Gele kaart Spezia Gele kaart voor F. Ricci Spezia
49' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor A. Gravillon Sassuolo
62' Wissel Spezia Wissel D. McIntosh-Buffonge voor D. Burgzorg Spezia
75' Wissel Spezia Wissel G. Maggiore voor L. Mora Spezia
76' Wissel Sassuolo Wissel M. Bourabia voor M. Locatelli Sassuolo
80' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Sassuolo
84' Wissel Sassuolo Wissel G. Raspadori voor J. Boga Sassuolo
90' Wissel Sassuolo Wissel E. Brignola voor H. Traore Sassuolo
Opstellingen Sassuolo - Spezia
De opstellingen van Sassuolo en Spezia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Sassuolo - Spezia

Sassuolo en Spezia spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rosario Abisso en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sassuolo en Spezia elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Sassuolo 0
Winst Spezia 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sassuolo - Spezia Opstelling Sassuolo Opstelling Spezia Live Sassuolo - Spezia Live Sassuolo - Spezia kijken Sassuolo - Spezia kijken Live Sassuolo - Spezia stream Sassuolo - Spezia Fox Sports Nabeschouwing Sassuolo - Spezia Uitslag Sassuolo - Spezia Statistieken Sassuolo - Spezia Coppa Italia 2019/2020 Sassuolo - Spezia wedden Sassuolo - Spezia gokken Sassuolo - Spezia Unibet