Nabeschouwing SPAL - FeralpiSalò (3-1) || Coppa Italia

Zondag 18 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Coppa Italia neemt SPAL het zondag 18 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen FeralpiSalò. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Paolo Mazza in Ferrara.

Via de SPAL - FeralpiSalò live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SPAL - FeralpiSalò (3-1)

Het Coppa Italia duel tussen SPAL en FeralpiSalò is onder leiding van scheidsrechter Daniele Chiffi geëindigd in een 3-1 overwinning voor SPAL. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FeralpiSalò kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van P. Maiorino. SPAL kwam in de 2e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Di Francesco, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 16e minuut zette M. Valoti zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee SPAL de leiding in de wedstrijd nam.

Na 32 minuten werd de voorsprong voor SPAL vergroot nadat M. Valoti de 3-1 wist te scoren. In de 91e minuut werd van FeralpiSalò met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor SPAL met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor SPAL.

Wedstrijdstatistieken SPAL - FeralpiSalò
Goals
3
1
Balbezit
58%
42%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
28
15
Schoten op doel
11
6
Aanvallen
97
72
Gevaarlijke aanvallen
54
33
Corners
7
2
Wissels
3
3
LIVE SPAL - FeralpiSalò 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SPAL - FeralpiSalò teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt FeralpiSalò Doelpunt P. Maiorino FeralpiSalò 0-1
2' Doelpunt SPAL Doelpunt F. Di Francesco SPAL 1-1
16' Doelpunt SPAL Doelpunt M. Valoti SPAL 2-1
32' Doelpunt SPAL Doelpunt M. Valoti SPAL 3-1
46' Wissel FeralpiSalò Wissel F. Stanco voor A. Caracciolo FeralpiSalò
47' Gele kaart SPAL Gele kaart voor SPAL
55' Wissel FeralpiSalò Wissel F. Carraro voor L. Guidetti FeralpiSalò
67' Wissel FeralpiSalò Wissel E. Legati voor M. Zambelli FeralpiSalò
69' Gele kaart SPAL Gele kaart voor SPAL
91' Rode kaart FeralpiSalò Rode kaart voor FeralpiSalò
Opstellingen SPAL - FeralpiSalò
De opstellingen van SPAL en FeralpiSalò zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing SPAL - FeralpiSalò

SPAL en FeralpiSalò spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Chiffi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat SPAL en FeralpiSalò elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst SPAL 0
Winst FeralpiSalò 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
SPAL - FeralpiSalò Opstelling SPAL Opstelling FeralpiSalò Live SPAL - FeralpiSalò Live SPAL - FeralpiSalò kijken SPAL - FeralpiSalò kijken Live SPAL - FeralpiSalò stream SPAL - FeralpiSalò Fox Sports Nabeschouwing SPAL - FeralpiSalò Uitslag SPAL - FeralpiSalò Statistieken SPAL - FeralpiSalò Coppa Italia 2019/2020 SPAL - FeralpiSalò wedden SPAL - FeralpiSalò gokken SPAL - FeralpiSalò Unibet