Nabeschouwing Südtirol - Città di Fasano (4-2) || Coppa Italia 2019/2020

Zondag 4 augustus 2019 - 16:00 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Südtirol het zondag 4 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Città di Fasano.

Via de Südtirol - Città di Fasano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Südtirol - Città di Fasano (4-2)

Het Coppa Italia duel tussen Südtirol en Città di Fasano is onder leiding van scheidsrechter Sajmir Kumara geëindigd in een 4-2 overwinning voor Südtirol. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door T. Morosini, waarmee Südtirol met 1-0 de leiding nam. Südtirol vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Romero op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut wist Città di Fasano de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via V. Corvino.

Na 74 minuten werd de voorsprong voor Südtirol vergroot nadat M. Ierardi de 3-1 wist te scoren. In de 84e minuut kwam Città di Fasano weer dichterbij, nadat V. Corvino de stand terug wist te brengen naar 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 90e minuut en kwam op naam te staan van Südtirol speler S. Mazzocchi, die daarmee tekende voor de 4-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sajmir Kumara bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Südtirol.

LIVE Südtirol - Città di Fasano 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Südtirol - Città di Fasano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Südtirol Doelpunt T. Morosini Südtirol 1-0
54' Doelpunt Südtirol Doelpunt N. Romero met assist van D. Casiraghi Südtirol 2-0
64' Doelpunt Città di Fasano Doelpunt V. Corvino Città di Fasano 2-1
74' Doelpunt Südtirol Doelpunt M. Ierardi Südtirol 3-1
84' Doelpunt Città di Fasano Doelpunt V. Corvino Città di Fasano 3-2
89' Gele kaart Città di Fasano Gele kaart voor Città di Fasano
90' Doelpunt Südtirol Doelpunt S. Mazzocchi Südtirol 4-2
94' Gele kaart Città di Fasano Gele kaart voor Città di Fasano
Video hoogtepunten en samenvatting Südtirol - Città di Fasano
Opstellingen Südtirol - Città di Fasano

Voorbeschouwing Südtirol - Città di Fasano

Südtirol en Città di Fasano spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sajmir Kumara en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Südtirol en Città di Fasano elkaar treffen in de Coppa Italia.