Nabeschouwing Trapani - Piacenza (3-1) || Coppa Italia 2019/2020

Zondag 11 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Trapani het zondag 11 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Piacenza. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Polisportivo Provinciale in Trapani.

Via de Trapani - Piacenza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trapani - Piacenza (3-1)

Het Coppa Italia duel tussen Trapani en Piacenza is onder leiding van scheidsrechter Valerio Marini geëindigd in een 3-1 overwinning voor Trapani. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door D. Cacia, waarmee Piacenza met 0-1 de leiding nam. Trapani kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Evacuo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette F. Evacuo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Trapani de leiding in de wedstrijd nam.

In de 72e minuut werd S. Scognamillo van Trapani met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Trapani het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 82 minuten werd de voorsprong voor Trapani vergroot nadat M. Nzola de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Trapani.

LIVE Trapani - Piacenza 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trapani - Piacenza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Piacenza Doelpunt D. Cacia Piacenza 0-1
25' Gele kaart Piacenza Gele kaart voor Piacenza
41' Gele kaart Trapani Gele kaart voor Trapani
44' Doelpunt Trapani Doelpunt F. Evacuo Trapani 1-1
45' Gele kaart Trapani Gele kaart voor Trapani
52' Gele kaart Piacenza Gele kaart voor Piacenza
59' Doelpunt Trapani Doelpunt F. Evacuo Trapani 2-1
70' Wissel Trapani Wissel D. Ferretti voor N. Jakimovski Trapani
72' Rode kaart Trapani Rode kaart voor S. Scognamillo Trapani
73' Wissel Trapani Wissel L. Pagliarulo voor F. Evacuo Trapani
79' Gele kaart Piacenza Gele kaart voor Piacenza
82' Doelpunt Trapani Doelpunt M. Nzola Trapani 3-1
88' Wissel Trapani Wissel A. Martina voor A. Taugourdeau Trapani
Video hoogtepunten en samenvatting Trapani - Piacenza
Opstellingen Trapani - Piacenza
De opstellingen van Trapani en Piacenza zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Trapani - Piacenza

Trapani en Piacenza spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Valerio Marini en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Trapani en Piacenza elkaar treffen in de Coppa Italia.