Nabeschouwing Benevento - Empoli (2-4) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 28 oktober 2020 - 16:00 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Benevento het woensdag 28 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Empoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ciro Vigorito in Benevento.

Via de Benevento - Empoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benevento - Empoli (2-4)

Het Coppa Italia duel tussen Benevento en Empoli is onder leiding van scheidsrechter Ivano Pezzuto geëindigd in een 2-4 overwinning voor Empoli. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door M. Olivieri, waarmee Empoli met 0-1 de leiding nam. Benevento kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Maggio, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette Mancuso zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Empoli de leiding in de wedstrijd nam.

Na 66 minuten werd de voorsprong voor Empoli vergroot nadat Mancuso de 1-3 wist te scoren. In de 80e minuut werd P. Schiattarella van Benevento met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Empoli met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 85e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het Mancuso die namens Empoli het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 91e minuut was het Benevento dat via G. Moncini de stand op 2-4 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ivano Pezzuto bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Empoli.

LIVE Benevento - Empoli 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benevento - Empoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Benevento Wissel P. Schiattarella voor N. Viola Benevento
46' Wissel Benevento Wissel G. Letizia voor D. Foulon Benevento
47' Doelpunt Empoli Doelpunt M. Olivieri met assist van N. Bajrami Empoli 0-1
57' Doelpunt Benevento Doelpunt C. Maggio met assist van M. Sau Benevento 1-1
57' Wissel Benevento Wissel R. Insigne voor P. Hetemaj Benevento
59' Wissel Empoli Wissel L. Stulac voor M. Olivieri Empoli
59' Wissel Empoli Wissel Mancuso voor N. Haas Empoli
60' Doelpunt Empoli Doelpunt Mancuso Empoli 1-2
61' Gele kaart Benevento Gele kaart voor A. Tello Benevento
62' Gele kaart Benevento Gele kaart voor R. Insigne Benevento
65' Wissel Empoli Wissel A. Cambiaso voor F. Parisi Empoli
65' Wissel Benevento Wissel A. Ionita voor A. Tello Benevento
66' Doelpunt Empoli Doelpunt Mancuso met assist van N. Bajrami Empoli 1-3
72' Wissel Benevento Wissel G. Moncini voor G. Di Serio Benevento
75' Gele kaart Empoli Gele kaart voor Matos Empoli
76' Wissel Empoli Wissel M. Viti voor S. Ricci Empoli
76' Wissel Empoli Wissel T. Baldanzi voor N. Bajrami Empoli
77' Gele kaart Empoli Gele kaart voor Mancuso Empoli
79' Gele kaart Benevento Gele kaart voor R. Improta Benevento
80' Rode kaart Benevento Rode kaart voor P. Schiattarella Benevento
82' Gele kaart Benevento Gele kaart voor A. Tuia Benevento
83' Gele kaart Empoli Gele kaart voor T. Baldanzi Empoli
84' Gele kaart Benevento Gele kaart voor A. Ionita Benevento
85' Gele kaart Empoli Gele kaart voor Empoli
85' Doelpunt Empoli Doelpunt Mancuso Empoli 1-4
91' Doelpunt Benevento Doelpunt G. Moncini met assist van G. Letizia Benevento 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Benevento - Empoli
Opstellingen Benevento - Empoli

Voorbeschouwing Benevento - Empoli

Benevento en Empoli spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivano Pezzuto en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Benevento en Empoli elkaar treffen in de Coppa Italia.