Nabeschouwing Bologna - Spezia (2-4) (na verlenging) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 25 november 2020 - 17:30 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Bologna het woensdag 25 november 2020 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Spezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Spezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Spezia (2-4) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Bologna en Spezia is onder leiding van scheidsrechter Manuel Volpi geëindigd in een 2-4 overwinning voor Spezia. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Spezia dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Spezia kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van R. Piccoli. Bologna kwam in de 13e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Barrow, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette R. Orsolini zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Bologna de leiding in de wedstrijd nam.

Na 64 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Farias de 2-2 maakte voor Spezia. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Bologna kreeg een penalty toegewezen in de 91e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond M. Barrow die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 2-2 tussenstand op het scorebord bleef staan. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Spezia dat via G. Maggiore nogmaals wist te scoren en daarmee op een 2-3 voorsprong kwam in de 100e minuut. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 119e minuut was het Spezia dat via G. Maggiore de stand op 2-4 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Manuel Volpi af en was het Spezia die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-4 overwinning.

LIVE Bologna - Spezia 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Spezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Spezia Doelpunt R. Piccoli met assist van G. Acampora Spezia 0-1
13' Doelpunt Bologna Doelpunt M. Barrow met assist van E. Vignato Bologna 1-1
27' Gele kaart Spezia Gele kaart voor R. Marchizza Spezia
44' Gele kaart Bologna Gele kaart voor N. Dominguez Bologna
46' Doelpunt Bologna Doelpunt R. Orsolini met assist van R. Soriano Bologna 2-1
50' Gele kaart Bologna Gele kaart voor G. Medel Bologna
58' Gele kaart Spezia Gele kaart voor K. Agudelo Spezia
61' Wissel Spezia Wissel F. Mattiello voor J. Sala Spezia
61' Wissel Spezia Wissel D. Farias voor G. Acampora Spezia
62' Gele kaart Spezia Gele kaart voor J. Chabot Spezia
64' Doelpunt Spezia Doelpunt D. Farias met assist van R. Piccoli Spezia 2-2
67' Wissel Bologna Wissel N. Sansone voor E. Vignato Bologna
67' Wissel Bologna Wissel A. Poli voor M. Svanberg Bologna
78' Gele kaart Spezia Gele kaart voor A. Deiola Spezia
82' Wissel Bologna Wissel R. Palacio voor N. Dominguez Bologna
86' Wissel Spezia Wissel G. Maggiore voor L. Mora Spezia
86' Wissel Spezia Wissel L. Vignali voor R. Marchizza Spezia
89' Gele kaart Spezia Gele kaart voor T. Krapikas Spezia
91' Penalty gemist Bologna Penalty gemist M. Barrow Bologna
97' Wissel Bologna Wissel A. Hickey voor G. Medel Bologna
100' Doelpunt Spezia Doelpunt G. Maggiore met assist van D. Farias Spezia 2-3
104' Gele kaart Bologna Gele kaart voor R. Soriano Bologna
111' Wissel Bologna Wissel S. Rabbi voor M. Barrow Bologna
111' Wissel Spezia Wissel C. Terzi voor L. Agoume Spezia
114' Gele kaart Spezia Gele kaart voor F. Mattiello Spezia
114' Gele kaart Spezia Gele kaart voor G. Maggiore Spezia
116' Gele kaart Bologna Gele kaart voor N. Sansone Bologna
119' Doelpunt Spezia Doelpunt G. Maggiore met assist van D. Farias Spezia 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Spezia
Opstellingen Bologna - Spezia
De opstellingen van Bologna en Spezia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Spezia zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Bologna - Spezia

Bologna en Spezia spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Volpi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bologna en Spezia elkaar treffen in de Coppa Italia.