Nabeschouwing Calcio Padova - Breno (2-0) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 23 september 2020 - 19:00 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Calcio Padova het woensdag 23 september 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Breno.

Via de Calcio Padova - Breno live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Calcio Padova - Breno (2-0)

Het Coppa Italia duel tussen Calcio Padova en Breno is onder leiding van scheidsrechter Federico Dionisi geëindigd in een 2-0 overwinning voor Calcio Padova. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door C. Santini, waarmee Calcio Padova met 1-0 de leiding nam. Calcio Padova vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ronaldo op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Calcio Padova.

LIVE Calcio Padova - Breno 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Calcio Padova - Breno teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Calcio Padova Doelpunt C. Santini Calcio Padova 1-0
16' Gele kaart Breno Gele kaart voor I. Ndiour Breno
46' Wissel Calcio Padova Wissel E. Jelenic voor F. Nicastro Calcio Padova
60' Wissel Breno Wissel L. Nolaschi voor G. Mondini Breno
60' Wissel Breno Wissel A. Triglia voor D. Braidich Breno
67' Wissel Breno Wissel Z. Baltrunas voor E. Sorteni Breno
74' Doelpunt Calcio Padova Doelpunt Ronaldo Calcio Padova 2-0
74' Wissel Breno Wissel D. Galati voor L. Melchiori Breno
74' Wissel Calcio Padova Wissel E. Soleri voor D. Paponi Calcio Padova
74' Wissel Calcio Padova Wissel E. Piovanello voor L. S. Della Calcio Padova
74' Wissel Calcio Padova Wissel D. Buglio voor C. Santini Calcio Padova
81' Wissel Calcio Padova Wissel C. Pelagatti voor S. Andelkovic Calcio Padova
Video hoogtepunten en samenvatting Calcio Padova - Breno
Opstellingen Calcio Padova - Breno
De opstellingen van Calcio Padova en Breno zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Calcio Padova - Breno

Calcio Padova en Breno spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Federico Dionisi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Calcio Padova en Breno elkaar treffen in de Coppa Italia.