Nabeschouwing Cosenza - Monopoli (2-1) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 28 oktober 2020 - 15:00 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Cosenza het woensdag 28 oktober 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Monopoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio San Vito-Luigi Marulla in Cosenza.

Via de Cosenza - Monopoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cosenza - Monopoli (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Cosenza en Monopoli is onder leiding van scheidsrechter Maria Marotta geëindigd in een 2-1 overwinning voor Cosenza. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door D. Petrucci, waarmee Cosenza met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van R. Idda zorgde ervoor dat Monopoli op 1-1 kwam te staan in de 69e minuut. In de 84e minuut zette B. L. Kone zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Cosenza de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Maria Marotta, waardoor Cosenza een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Cosenza - Monopoli 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cosenza - Monopoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Cosenza Doelpunt D. Petrucci Cosenza 1-0
56' Wissel Monopoli Wissel F. Vassallo voor S. Arlotti Monopoli
57' Wissel Monopoli Wissel G. Marilungo voor D. Santoro Monopoli
57' Gele kaart Monopoli Gele kaart voor Monopoli
69' Eigen doelpunt Monopoli Eigen doelpunt R. Idda Monopoli 1-1
79' Wissel Monopoli Wissel E. Zambataro voor F. Vassallo Monopoli
84' Doelpunt Cosenza Doelpunt B. L. Kone Cosenza 2-1
89' Wissel Monopoli Wissel C. Nina voor M. Lombardo Monopoli
89' Wissel Monopoli Wissel S. Rimoli voor M. Piccinni Monopoli
Video hoogtepunten en samenvatting Cosenza - Monopoli
Opstellingen Cosenza - Monopoli
De opstellingen van Cosenza en Monopoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cosenza gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Monopoli zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cosenza - Monopoli

Cosenza en Monopoli spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maria Marotta en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cosenza en Monopoli in de Coppa Italia vond plaats op 11 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Monopoli. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Monopoli favoriet. 1 keer wist de ploeg van Cosenza te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Cosenza. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.