Nabeschouwing Inter Milan - Juventus (1-2) || Coppa Italia 2020/2021

Dinsdag 2 februari 2021 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Inter Milan het dinsdag 2 februari 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter Milan - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Juventus (1-2)

Het Coppa Italia duel tussen Inter Milan en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Giampaolo Calvarese geëindigd in een 1-2 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door L. Martinez, waarmee Inter met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van C. Ronaldo in de 26e minuut zorgde er even later voor dat Juventus weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 35e minuut zette C. Ronaldo zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Juventus de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Giampaolo Calvarese, waardoor Juventus een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Inter Milan - Juventus 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Inter Doelpunt L. Martinez met assist van N. Barella Inter 1-0
14' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Demiral Juventus
25' Gele kaart Inter Gele kaart voor A. Young Inter
26' Penalty Juventus Penalty C. Ronaldo Juventus 1-1
32' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Alex Sandro Juventus
35' Doelpunt Juventus Doelpunt C. Ronaldo Juventus 1-2
38' Gele kaart Inter Gele kaart voor A. Vidal Inter
48' Gele kaart Juventus Gele kaart voor C. Ronaldo Juventus
47' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. de Ligt Juventus
66' Wissel Inter Wissel I. Perisic voor A. Young Inter
69' Wissel Juventus Wissel Danilo voor F. Bernardeschi Juventus
72' Wissel Inter Wissel C. Eriksen voor A. Vidal Inter
76' Wissel Juventus Wissel Arthur voor R. Bentancur Juventus
76' Wissel Juventus Wissel A. Morata voor C. Ronaldo Juventus
86' Wissel Inter Wissel S. Sensi voor M. Brozovic Inter
86' Wissel Inter Wissel A. Pinamonti voor A. Bastoni Inter
86' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Arthur Juventus
89' Wissel Juventus Wissel G. Chiellini voor W. McKennie Juventus
89' Wissel Juventus Wissel F. Chiesa voor D. Kulusevski Juventus
92' Gele kaart Inter Gele kaart voor A. Sanchez Inter
94' Gele kaart Juventus Gele kaart voor A. Morata Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Juventus
Opstellingen Inter Milan - Juventus
De opstellingen van Inter Milan en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Juventus zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Juventus

Inter Milan en Juventus spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giampaolo Calvarese en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Juventus in de Coppa Italia vond plaats op 2 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Juventus slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.