Nabeschouwing Monza - Triestina (3-0) || Coppa Italia 2020/2021

Dinsdag 29 september 2020 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Monza het dinsdag 29 september 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Triestina. De wedstrijd wordt gespeeld in U-Power Stadium in Monza.

Via de Monza - Triestina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monza - Triestina (3-0)

Het Coppa Italia duel tussen Monza en Triestina is onder leiding van scheidsrechter Davide Moriconi geëindigd in een 3-0 overwinning voor Monza. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door A. Barilla, waarmee Monza met 1-0 de leiding nam. Monza vergrootte in de 78e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Dany Mota op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Vlak voor tijd werd de stand 3-0 doordat J. Machin van Monza een penalty wist te benutten in de 90e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Davide Moriconi, waardoor Monza een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Monza - Triestina 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monza - Triestina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Monza Gele kaart voor A. DErrico Monza
23' Doelpunt Monza Doelpunt A. Barilla Monza 1-0
29' Gele kaart Triestina Gele kaart voor P. Granoche Triestina
31' Wissel Monza Wissel M. Sampirisi voor D. Bettella Monza
52' Gele kaart Monza Gele kaart voor M. Sampirisi Monza
60' Wissel Triestina Wissel G. Rizzo voor D. Giorico Triestina
60' Wissel Triestina Wissel A. Di Massimo voor P. Granoche Triestina
69' Wissel Triestina Wissel M. Petrella voor F. Maracchi Triestina
71' Wissel Monza Wissel A. Anastasio voor Carlos Augusto Monza
72' Wissel Monza Wissel J. Machin voor A. DErrico Monza
72' Gele kaart Triestina Gele kaart voor G. Rizzo Triestina
75' Gele kaart Monza Gele kaart voor M. Finotto Monza
78' Doelpunt Monza Doelpunt Dany Mota Monza 2-0
80' Wissel Monza Wissel A. Barberis voor M. Fossati Monza
81' Wissel Monza Wissel M. Maric voor Dany Mota Monza
83' Gele kaart Monza Gele kaart voor G. Bellusci Monza
88' Wissel Triestina Wissel A. Natalucci voor A. Struna Triestina
88' Wissel Triestina Wissel F. Rapisarda voor A. Di Massimo Triestina
90' Penalty Monza Penalty J. Machin Monza 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Monza - Triestina
Opstellingen Monza - Triestina
De opstellingen van Monza en Triestina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monza gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Triestina zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Monza - Triestina

Monza en Triestina spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Moriconi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Monza en Triestina elkaar treffen in de Coppa Italia.