Nabeschouwing Parma - Cosenza (2-1) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 25 november 2020 - 14:30 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Parma het woensdag 25 november 2020 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Cosenza. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ennio Tardini in Parma.

Via de Parma - Cosenza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Parma - Cosenza (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Parma en Cosenza is onder leiding van scheidsrechter Giacomo Camplone geëindigd in een 2-1 overwinning voor Parma. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door J. Brunetta, waarmee Parma met 1-0 de leiding nam. Cosenza kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Corsi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 39e minuut zette J. Brunetta zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Parma de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Giacomo Camplone, waardoor Parma een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Parma - Cosenza 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Parma - Cosenza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Parma Doelpunt J. Brunetta Parma 1-0
29' Gele kaart Parma Gele kaart voor S. Iacoponi Parma
38' Doelpunt Cosenza Doelpunt A. Corsi met assist van D. Bouah Cosenza 1-1
39' Doelpunt Parma Doelpunt J. Brunetta met assist van M. Busi Parma 2-1
48' Gele kaart Cosenza Gele kaart voor B. L. Kone Cosenza
53' Wissel Cosenza Wissel M. Bruccini voor D. Sciaudone Cosenza
53' Wissel Cosenza Wissel M. Bahlouli voor B. L. Kone Cosenza
55' Gele kaart Cosenza Gele kaart voor R. Schiavi Cosenza
59' Wissel Parma Wissel R. Gagliolo voor M. Busi Parma
59' Wissel Parma Wissel M. Scozzarella voor G. Brugman Parma
64' Wissel Cosenza Wissel B. Vera voor A. Corsi Cosenza
73' Wissel Parma Wissel A. Adorante voor A. Cornelius Parma
73' Wissel Parma Wissel D. Camara voor J. Brunetta Parma
74' Wissel Cosenza Wissel G. Sueva voor D. Bouah Cosenza
74' Wissel Cosenza Wissel J. Baez voor A. Petre Cosenza
78' Wissel Parma Wissel S. Sohm voor J. Kurtic Parma
Video hoogtepunten en samenvatting Parma - Cosenza
Opstellingen Parma - Cosenza
De opstellingen van Parma en Cosenza zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Parma gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Cosenza zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Parma - Cosenza

Parma en Cosenza spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giacomo Camplone en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Parma en Cosenza elkaar treffen in de Coppa Italia.