Nabeschouwing Salernitana - Südtirol (3-0) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 30 september 2020 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Salernitana het woensdag 30 september 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Südtirol. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Arechi in Salerno.

Via de Salernitana - Südtirol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salernitana - Südtirol (3-0)

Het Coppa Italia duel tussen Salernitana en Südtirol is onder leiding van scheidsrechter Daniele Paterna geëindigd in een 3-0 overwinning voor Salernitana. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door G. Tutino, waarmee Salernitana met 1-0 de leiding nam. Salernitana vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Cicerelli op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut moest Südtirol verder met een man minder nadat een rode kaart had gekregen.

In de 88e minuut volgde een derde treffer van Salernitana, waarmee T. Kupisz zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniele Paterna, waardoor Salernitana een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Salernitana - Südtirol 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salernitana - Südtirol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor F. Di Tacchio Salernitana
40' Gele kaart Südtirol Gele kaart voor Südtirol
53' Doelpunt Salernitana Doelpunt G. Tutino Salernitana 1-0
60' Doelpunt Salernitana Doelpunt E. Cicerelli Salernitana 2-0
61' Wissel Salernitana Wissel N. Giannetti voor G. Tutino Salernitana
65' Gele kaart Südtirol Gele kaart voor S. Davi Südtirol
68' Wissel Salernitana Wissel A. Karo voor E. Cicerelli Salernitana
68' Wissel Salernitana Wissel L. Capezzi voor A. Schiavone Salernitana
76' Gele kaart Südtirol Gele kaart voor Südtirol
76' Rode kaart Südtirol Rode kaart voor Südtirol
78' Wissel Südtirol Wissel F. Tait voor N. Karic Südtirol
88' Doelpunt Salernitana Doelpunt T. Kupisz Salernitana 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Salernitana - Südtirol
Opstellingen Salernitana - Südtirol
De opstellingen van Salernitana en Südtirol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salernitana gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Südtirol zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Stefano Vecchi
Voorbeschouwing Salernitana - Südtirol

Salernitana en Südtirol spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Paterna en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Salernitana en Südtirol elkaar treffen in de Coppa Italia.