Nabeschouwing Sampdoria - Salernitana (1-0) || Coppa Italia 2020/2021

Dinsdag 27 oktober 2020 - 14:00 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Sampdoria het dinsdag 27 oktober 2020 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Salernitana. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Sampdoria - Salernitana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Salernitana (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Sampdoria en Salernitana is onder leiding van scheidsrechter Alessandro Prontera geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sampdoria. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door A. La Gumina, waarmee Sampdoria met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Sampdoria dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sampdoria uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Sampdoria - Salernitana 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Salernitana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor A. Silva Sampdoria
12' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor P. Dziczek Salernitana
46' Wissel Salernitana Wissel G. Tutino voor M. Antonucci Salernitana
46' Wissel Salernitana Wissel R. Aya voor A. Karo Salernitana
55' Doelpunt Sampdoria Doelpunt A. La Gumina met assist van V. Verre Sampdoria 1-0
65' Wissel Sampdoria Wissel M. Thorsby voor A. Silva Sampdoria
65' Wissel Sampdoria Wissel M. Damsgaard voor B. Keita Sampdoria
66' Wissel Salernitana Wissel A. Schiavone voor P. Dziczek Salernitana
73' Wissel Salernitana Wissel M. Djuric voor V. Mantovani Salernitana
73' Wissel Salernitana Wissel E. Cicerelli voor N. Giannetti Salernitana
77' Wissel Sampdoria Wissel J. Jankto voor P. M. Leris M. Sampdoria
83' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor J. Jankto Sampdoria
89' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor M. Djuric Salernitana
93' Wissel Sampdoria Wissel M. Yoshida voor K. Rocha Sampdoria
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Salernitana
Opstellingen Sampdoria - Salernitana
De opstellingen van Sampdoria en Salernitana zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sampdoria gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Salernitana zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sampdoria - Salernitana

Sampdoria en Salernitana spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alessandro Prontera en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sampdoria en Salernitana elkaar treffen in de Coppa Italia.