Nabeschouwing Sassuolo - SPAL (0-2) || Coppa Italia 2020/2021

Donderdag 14 januari 2021 - 17:30 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Sassuolo het donderdag 14 januari 2021 om 17:30 uur in eigen huis op tegen SPAL. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - SPAL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - SPAL (0-2)

Het Coppa Italia duel tussen Sassuolo en SPAL is onder leiding van scheidsrechter Giacomo Camplone geëindigd in een 0-2 overwinning voor SPAL. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor F. Djuricic in de 47e minuut, waardoor Sassuolo met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 49 minuten was het S. Missiroli die SPAL op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep SPAL via een goal van L. Dickmann in de 58e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor SPAL.

LIVE Sassuolo - SPAL 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - SPAL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Wissel SPAL Wissel D. Seck voor F. Di Francesco SPAL
46' Wissel Sassuolo Wissel N. Schiappacasse voor J. Boga Sassuolo
46' Wissel SPAL Wissel N. Tomovic voor F. Vicari SPAL
47' Rode kaart Sassuolo Rode kaart voor F. Djuricic Sassuolo
49' Doelpunt SPAL Doelpunt S. Missiroli met assist van D. Seck SPAL 0-1
58' Doelpunt SPAL Doelpunt L. Dickmann met assist van M. DAlessandro SPAL 0-2
66' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Muldur Sassuolo
68' Wissel SPAL Wissel M. Sala voor M. DAlessandro SPAL
68' Wissel SPAL Wissel L. Ranieri voor R. Spaltro SPAL
68' Wissel Sassuolo Wissel L. Haraslin voor B. Oddei Sassuolo
68' Wissel Sassuolo Wissel K. Ayhan voor M. Lopez Sassuolo
85' Wissel Sassuolo Wissel G. Kyriakopoulos voor Rogerio Sassuolo
91' Wissel SPAL Wissel Speto voor E. Brignola SPAL
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - SPAL
Opstellingen Sassuolo - SPAL
De opstellingen van Sassuolo en SPAL zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en SPAL zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sassuolo - SPAL

Sassuolo en SPAL spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giacomo Camplone en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sassuolo en SPAL elkaar treffen in de Coppa Italia.