Nabeschouwing SPAL - Monza (2-0) || Coppa Italia 2020/2021

Dinsdag 24 november 2020 - 14:30 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt SPAL het dinsdag 24 november 2020 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Monza. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Paolo Mazza in Ferrara.

Via de SPAL - Monza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SPAL - Monza (2-0)

Het Coppa Italia duel tussen SPAL en Monza is onder leiding van scheidsrechter Marco Piccinini geëindigd in een 2-0 overwinning voor SPAL. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 62 minuten. A. Paloschi maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee SPAL vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. SPAL vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Brignola op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor SPAL.

LIVE SPAL - Monza 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SPAL - Monza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Monza Gele kaart voor A. Barilla Monza
29' Gele kaart SPAL Gele kaart voor G. Strefezza SPAL
40' Gele kaart SPAL Gele kaart voor C. Okoli SPAL
46' Wissel SPAL Wissel N. Tomovic voor C. Okoli SPAL
46' Wissel SPAL Wissel A. Paloschi voor S. Esposito SPAL
62' Penalty SPAL Penalty A. Paloschi SPAL 1-0
67' Wissel Monza Wissel C. Gytkjaer voor M. Maric Monza
67' Wissel Monza Wissel M. Armellino voor A. Barilla Monza
73' Wissel Monza Wissel A. DErrico voor A. Colpani Monza
75' Doelpunt SPAL Doelpunt E. Brignola met assist van A. Murgia SPAL 2-0
78' Wissel SPAL Wissel L. Dickmann voor E. Brignola SPAL
78' Wissel SPAL Wissel M. Valoti voor L. Castro SPAL
83' Wissel SPAL Wissel D. Seck voor G. Strefezza SPAL
86' Gele kaart Monza Gele kaart voor M. Armellino Monza
Video hoogtepunten en samenvatting SPAL - Monza
Opstellingen SPAL - Monza
De opstellingen van SPAL en Monza zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SPAL gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Monza zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing SPAL - Monza

SPAL en Monza spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Piccinini en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat SPAL en Monza elkaar treffen in de Coppa Italia.