Nabeschouwing Atalanta - Venezia (2-0) || Coppa Italia 2021/2022

Woensdag 12 januari 2022 - 17:30 uur

In de Coppa Italia 2021/2022 neemt Atalanta het woensdag 12 januari 2022 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Venezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Centro Sportivo Peppino Vismara in Milano.

Via de Atalanta - Venezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Venezia (2-0)

Het Coppa Italia duel tussen Atalanta en Venezia is onder leiding van scheidsrechter Ivano Pezzuto geëindigd in een 2-0 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door L. Muriel, waarmee Atalanta met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Atalanta opnieuw te scoren. In de 88e minuut was het J. Maehle die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Atalanta.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Atalanta.

LIVE Atalanta - Venezia 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Venezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Atalanta Doelpunt L. Muriel met assist van R. Freuler Atalanta 1-0
29' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor T. Koopmeiners Atalanta
42' Gele kaart Venezia Gele kaart voor L. Fiordilino Venezia
46' Wissel Venezia Wissel D. Schnegg voor C. Molinaro Venezia
46' Wissel Venezia Wissel T. Henry voor D. Okereke Venezia
54' Gele kaart Venezia Gele kaart voor D. Schnegg Venezia
54' Wissel Venezia Wissel P. Mazzocchi voor D. Crnigoj Venezia
62' Wissel Venezia Wissel D. Heymans voor S. Kiyine Venezia
66' Wissel Atalanta Wissel M. De Roon voor G. Scalvini Atalanta
73' Wissel Atalanta Wissel J. Maehle voor G. Pezzella Atalanta
73' Wissel Atalanta Wissel M. Pasalic voor L. Muriel Atalanta
77' Gele kaart Venezia Gele kaart voor E. Ampadu Venezia
77' Wissel Venezia Wissel D. Peretz voor L. Fiordilino Venezia
88' Doelpunt Atalanta Doelpunt J. Maehle met assist van M. Pasalic Atalanta 2-0
93' Gele kaart Venezia Gele kaart voor D. Johnsen Venezia
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Venezia
Opstellingen Atalanta - Venezia
De opstellingen van Atalanta en Venezia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atalanta gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Venezia zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.