Nabeschouwing Cagliari - Cittadella (3-1) || Coppa Italia 2021/2022

Woensdag 15 december 2021 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2021/2022 neemt Cagliari het woensdag 15 december 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Cittadella. De wedstrijd wordt gespeeld in Sardegna Arena in Cagliari.

Via de Cagliari - Cittadella live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Cittadella (3-1)

Het Coppa Italia duel tussen Cagliari en Cittadella is onder leiding van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geëindigd in een 3-1 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door A. Deiola, waarmee Cagliari met 1-0 de leiding nam. Cagliari vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Ceter Valencia op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut volgde een derde treffer van Cagliari, waarmee G. Pereiro zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 85 minuten deed D. Donnarumma iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Cittadella werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Cittadella echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Cagliari.

LIVE Cagliari - Cittadella 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Cittadella teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Cagliari Doelpunt A. Deiola met assist van G. Zappa Cagliari 1-0
26' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor C. Oliva Cagliari
26' Gele kaart Cittadella Gele kaart voor A. Danzi Cittadella
40' Doelpunt Cagliari Doelpunt D. Ceter Valencia Cagliari 2-0
46' Wissel Cittadella Wissel E. Baldini voor M. Antonucci Cittadella
59' Wissel Cagliari Wissel A. Grassi voor C. Kourfalidis Cagliari
59' Wissel Cagliari Wissel Joao Pedro voor D. Ceter Valencia Cagliari
62' Wissel Cittadella Wissel G. Beretta voor V. Mastrantonio Cittadella
62' Wissel Cittadella Wissel S. Branca voor C. DUrso Cittadella
64' Doelpunt Cagliari Doelpunt G. Pereiro Cagliari 3-0
71' Gele kaart Cittadella Gele kaart voor D. Frare Cittadella
72' Wissel Cagliari Wissel H. Dalbert voor A. Deiola Cagliari
72' Wissel Cagliari Wissel M. Caceres voor A. Carboni Cagliari
76' Wissel Cittadella Wissel A. Vita voor L. Cuppone Cittadella
77' VAR: Afgekeurd doelpunt D. Mazzocco Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel D. Mazzocco Cittadella
79' Wissel Cittadella Wissel N. Smajlaj voor D. Adorni Cittadella
81' Wissel Cagliari Wissel J. Desogus voor C. Lykogiannis Cagliari
85' Doelpunt Cittadella Doelpunt D. Donnarumma Cittadella 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Cittadella
Opstellingen Cagliari - Cittadella
De opstellingen van Cagliari en Cittadella zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Cittadella zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.