Nabeschouwing Empoli - Vicenza (4-2) || Coppa Italia 2021/2022

Zondag 15 augustus 2021 - 17:45 uur

In de Coppa Italia 2021/2022 neemt Empoli het zondag 15 augustus 2021 om 17:45 uur in eigen huis op tegen Vicenza. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - Vicenza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Vicenza (4-2)

Het Coppa Italia duel tussen Empoli en Vicenza is onder leiding van scheidsrechter Juan Luca Sacchi geëindigd in een 4-2 overwinning voor Empoli. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door N. Bajrami, waarmee Empoli met 1-0 de leiding nam. Empoli vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Haas op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut volgde een derde treffer van Empoli, waarmee L. Mancuso zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 39 minuten deed N. Dalmonte iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Vicenza werd verkleind tot 3-1. In de 56e minuut kwam Vicenza weer dichterbij, nadat D. Lanzafame de stand terug wist te brengen naar 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 87e minuut en kwam op naam te staan van Empoli speler G. Crociata, die daarmee tekende voor de 4-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Juan Luca Sacchi bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Empoli.

LIVE Empoli - Vicenza 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Vicenza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Empoli Doelpunt N. Bajrami met assist van N. Haas Empoli 1-0
30' Doelpunt Empoli Doelpunt N. Haas met assist van F. Bandinelli Empoli 2-0
31' Gele kaart Vicenza Gele kaart voor L. Rigoni Vicenza
32' Gele kaart Vicenza Gele kaart voor N. Dalmonte Vicenza
37' Doelpunt Empoli Doelpunt L. Mancuso Empoli 3-0
39' Doelpunt Vicenza Doelpunt N. Dalmonte met assist van A. Di Pardo Vicenza 3-1
46' Wissel Empoli Wissel S. Luperto voor S. Romagnoli Empoli
56' Gele kaart Empoli Gele kaart voor S. Luperto Empoli
56' Doelpunt Vicenza Doelpunt D. Lanzafame met assist van N. Dalmonte Vicenza 3-2
62' Wissel Empoli Wissel S. Żurkowski voor L. Štulac Empoli
62' Wissel Empoli Wissel P. Cutrone voor N. Bajrami Empoli
62' Wissel Vicenza Wissel L. Zonta voor L. Rigoni Vicenza
63' Gele kaart Empoli Gele kaart voor S. Ricci Empoli
66' Gele kaart Vicenza Gele kaart voor S. Pontisso Vicenza
70' Wissel Vicenza Wissel S. Longo voor D. Lanzafame Vicenza
70' Wissel Vicenza Wissel L. Crecco voor N. Dalmonte Vicenza
75' Wissel Empoli Wissel G. Crociata voor F. Bandinelli Empoli
77' Wissel Vicenza Wissel R. Brosco voor S. Pontisso Vicenza
77' Wissel Vicenza Wissel T. Mancini voor D. Diaw Vicenza
82' Gele kaart Vicenza Gele kaart voor A. Di Pardo Vicenza
82' Wissel Empoli Wissel K. Asllani voor N. Haas Empoli
87' Doelpunt Empoli Doelpunt G. Crociata Empoli 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli - Vicenza
Opstellingen Empoli - Vicenza
De opstellingen van Empoli en Vicenza zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Empoli gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Vicenza zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Aurelio Andreazzoli
Coach Domenico Di Carlo
Voorbeschouwing Empoli - Vicenza

Empoli en Vicenza spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Luca Sacchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Empoli en Vicenza in de Coppa Italia vond plaats op 13 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Empoli. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Vicenza favoriet. 2 keer wist de ploeg van Empoli te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Empoli. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.