Nabeschouwing Fiorentina - Cosenza (4-0) || Coppa Italia 2021/2022

Vrijdag 13 augustus 2021 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2021/2022 neemt Fiorentina het vrijdag 13 augustus 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Cosenza. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Cosenza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Cosenza (4-0)

Het Coppa Italia duel tussen Fiorentina en Cosenza is onder leiding van scheidsrechter Giacomo Camplone geëindigd in een 4-0 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Fiorentina kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van D. Vlahovic. Fiorentina vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Gonzalez op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut volgde een derde treffer van Fiorentina, waarmee D. Vlahovic zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Fiorentina in de 51e minuut, nadat L. Venuti de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Fiorentina.

LIVE Fiorentina - Cosenza 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Cosenza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Fiorentina Doelpunt D. Vlahovic met assist van N. Gonzalez Fiorentina 1-0
37' Doelpunt Fiorentina Doelpunt N. Gonzalez met assist van C. Biraghi Fiorentina 2-0
46' Gele kaart Cosenza Gele kaart voor T. Prestianni Cosenza
49' Doelpunt Fiorentina Doelpunt D. Vlahovic met assist van G. Pezzella Fiorentina 3-0
51' Doelpunt Fiorentina Doelpunt L. Venuti met assist van J. Callejon Fiorentina 4-0
54' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor G. Pezzella Fiorentina
56' Gele kaart Cosenza Gele kaart voor G. Sueva Cosenza
65' Wissel Cosenza Wissel R. Moreo voor A. Arioli Cosenza
69' Wissel Fiorentina Wissel G. Castrovilli voor Y. Maleh Fiorentina
70' Wissel Fiorentina Wissel R. Saponara voor J. Callejon Fiorentina
70' Wissel Fiorentina Wissel R. Sottil voor N. Gonzalez Fiorentina
77' Wissel Fiorentina Wissel M. Benassi voor G. Bonaventura Fiorentina
88' Wissel Fiorentina Wissel A. Bianco voor E. Pulgar Fiorentina
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Cosenza
Opstellingen Fiorentina - Cosenza
De opstellingen van Fiorentina en Cosenza zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fiorentina gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Cosenza zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.