Nabeschouwing Genoa - Perugia (3-2) || Coppa Italia 2021/2022

Vrijdag 13 augustus 2021 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2021/2022 neemt Genoa het vrijdag 13 augustus 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Perugia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - Perugia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Perugia (3-2)

Het Coppa Italia duel tussen Genoa en Perugia is onder leiding van scheidsrechter Antonio Rapuano geëindigd in een 3-2 overwinning voor Genoa. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Perugia kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van M. Carretta. Perugia vergrootte in de 10e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Lisi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Genoa vervolgens op 1-2. Het was D. Criscito die vanaf 11 meter wist te scoren in de 26e minuut.

In de 40e minuut werd M. Curado van Perugia met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Perugia het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat Hernani van Genoa de 2-2 maakte in de 41e minuut. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Genoa dat via Y. Kallon nogmaals wist te scoren en daarmee op een 3-2 voorsprong kwam in de 88e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Antonio Rapuano bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Genoa.

LIVE Genoa - Perugia 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Perugia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Perugia Doelpunt M. Carretta Perugia 0-1
10' Doelpunt Perugia Doelpunt F. Lisi Perugia 0-2
25' Gele kaart Perugia Gele kaart voor S. Burrai Perugia
26' Penalty Genoa Penalty D. Criscito Genoa 1-2
30' Gele kaart Perugia Gele kaart voor C. DellOrco Perugia
38' Gele kaart Genoa Gele kaart voor D. Biraschi Genoa
40' Rode kaart Perugia Rode kaart voor M. Curado Perugia
41' Doelpunt Genoa Doelpunt Hernani Genoa 2-2
42' Wissel Perugia Wissel G. Angella voor M. Carretta Perugia
46' Wissel Genoa Wissel G. Pandev voor C. Ekuban Genoa
46' Wissel Genoa Wissel M. Destro voor F. Bianchi Genoa
46' Wissel Genoa Wissel Y. Kallon voor S. Sturaro Genoa
52' Gele kaart Perugia Gele kaart voor V. Vanbaleghem Perugia
55' Wissel Genoa Wissel N. Rovella voor Hernani Genoa
56' Gele kaart Genoa Gele kaart voor G. Pandev Genoa
66' Wissel Perugia Wissel M. Vano voor J. Murano Perugia
66' Wissel Perugia Wissel A. Rosi voor M. Falzerano Perugia
67' Wissel Perugia Wissel S. Santoro voor C. Kouan Perugia
82' Wissel Perugia Wissel S. Righetti voor C. DellOrco Perugia
88' Doelpunt Genoa Doelpunt Y. Kallon met assist van N. Rovella Genoa 3-2
92' Wissel Genoa Wissel L. Serpe voor Z. Vanheusden Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Perugia
Opstellingen Genoa - Perugia
De opstellingen van Genoa en Perugia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genoa gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Perugia zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Genoa - Perugia

Genoa en Perugia spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Rapuano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Perugia in de Coppa Italia vond plaats op 1 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genoa. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Genoa favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Perugia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.