Nabeschouwing Genoa - Salernitana (1-0) || Coppa Italia 2021/2022

Dinsdag 14 december 2021 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2021/2022 neemt Genoa het dinsdag 14 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Salernitana. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - Salernitana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Salernitana (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Genoa en Salernitana is onder leiding van scheidsrechter Marco Serra geëindigd in een 1-0 overwinning voor Genoa. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door C. Ekuban, waarmee Genoa met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Genoa uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Genoa - Salernitana 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Salernitana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor A. Schiavone Salernitana
12' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor S. Colantuono Salernitana
21' Gele kaart Genoa Gele kaart voor P. Galdames Genoa
32' Gele kaart Genoa Gele kaart voor J. Vasquez Genoa
47' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor E. Vergani Salernitana
46' Wissel Genoa Wissel P. Ghiglione voor A. Cambiaso Genoa
57' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor F. Di Tacchio Salernitana
60' Wissel Genoa Wissel Y. Kallon voor M. Destro Genoa
60' Wissel Genoa Wissel F. Melegoni voor M. Portanova Genoa
65' Wissel Salernitana Wissel J. Obi voor A. Schiavone Salernitana
65' Wissel Salernitana Wissel Simy voor E. Vergani Salernitana
75' Wissel Salernitana Wissel L. Coulibaly voor G. Kastanos Salernitana
76' Doelpunt Genoa Doelpunt C. Ekuban met assist van Y. Kallon Genoa 1-0
83' Wissel Salernitana Wissel N. Gyomber voor L. Bogdan Salernitana
83' Wissel Salernitana Wissel C. Gondo voor M. Djuric Salernitana
89' Wissel Genoa Wissel A. Toure voor Hernani Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Salernitana
Opstellingen Genoa - Salernitana
De opstellingen van Genoa en Salernitana zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genoa gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Salernitana zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Stefano Colantuono
Voorbeschouwing Genoa - Salernitana

Genoa en Salernitana spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Serra en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Genoa en Salernitana elkaar treffen in de Coppa Italia.