Nabeschouwing Pordenone - Spezia (1-3) || Coppa Italia 2021/2022

Vrijdag 13 augustus 2021 - 17:45 uur

In de Coppa Italia 2021/2022 neemt Pordenone het vrijdag 13 augustus 2021 om 17:45 uur in eigen huis op tegen Spezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Guido Teghil (Lignano Sabbiadoro) in Lignano Sabbiadoro.

Via de Pordenone - Spezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pordenone - Spezia (1-3)

Het Coppa Italia duel tussen Pordenone en Spezia is onder leiding van scheidsrechter Davide Ghersini geëindigd in een 1-3 overwinning voor Spezia. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door M. Erlic, waarmee Spezia met 0-1 de leiding nam. Spezia vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Nikolaou op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Pordenone vervolgens op 1-2. Het was M. Folorunsho die vanaf 11 meter wist te scoren in de 51e minuut.

E. Colley zette Spezia even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Davide Ghersini toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Spezia.

LIVE Pordenone - Spezia 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pordenone - Spezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Pordenone Gele kaart voor J. Pellegrini Pordenone
39' Doelpunt Spezia Doelpunt M. Erlic met assist van D. Verde Spezia 0-1
48' Doelpunt Spezia Doelpunt D. Nikolaou Spezia 0-2
46' Wissel Pordenone Wissel M. Folorunsho voor J. Pellegrini Pordenone
51' Penalty Pordenone Penalty M. Folorunsho Pordenone 1-2
59' Gele kaart Pordenone Gele kaart voor T. Kupisz Pordenone
61' Wissel Pordenone Wissel R. Zammarini voor T. Kupisz Pordenone
70' Gele kaart Spezia Gele kaart voor S. Mraz Spezia
71' Wissel Pordenone Wissel D. Mensah voor N. Cambiaghi Pordenone
79' Wissel Spezia Wissel E. Gyasi voor D. Verde Spezia
82' Gele kaart Pordenone Gele kaart voor G. Misuraca Pordenone
83' Penalty Spezia Penalty E. Colley Spezia 1-3
86' Wissel Spezia Wissel J. Sala voor V. Kovalenko Spezia
89' Wissel Pordenone Wissel K. Butic voor G. Misuraca Pordenone
90' Wissel Pordenone Wissel A. Bassoli voor A. Barison Pordenone
Video hoogtepunten en samenvatting Pordenone - Spezia
Opstellingen Pordenone - Spezia
De opstellingen van Pordenone en Spezia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Pordenone gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Spezia zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.