Nabeschouwing Spezia - Lecce (0-2) || Coppa Italia 2021/2022

Donderdag 16 december 2021 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2021/2022 neemt Spezia het donderdag 16 december 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lecce. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Alberto Picco in La Spezia.

Via de Spezia - Lecce live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spezia - Lecce (0-2)

Het Coppa Italia duel tussen Spezia en Lecce is onder leiding van scheidsrechter Valerio Marini geëindigd in een 0-2 overwinning voor Lecce. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door M. Listkowski, waarmee Lecce met 0-1 de leiding nam. Lecce vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Calabresi op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Lecce.

LIVE Spezia - Lecce 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spezia - Lecce teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Spezia Gele kaart voor D. Strelec Spezia
17' Gele kaart Lecce Gele kaart voor K. Dermaku Lecce
30' Gele kaart Spezia Gele kaart voor M. Nzola Spezia
35' Gele kaart Lecce Gele kaart voor A. Barreca Lecce
43' Doelpunt Lecce Doelpunt M. Listkowski met assist van A. Barreca Lecce 0-1
46' Wissel Spezia Wissel J. Antiste voor M. Erlic Spezia
46' Wissel Spezia Wissel M. Bourabia voor J. Kiwior Spezia
49' Gele kaart Lecce Gele kaart voor P. Rodriguez Lecce
55' Doelpunt Lecce Doelpunt A. Calabresi met assist van P. Rodriguez Lecce 0-2
65' Wissel Spezia Wissel A. Nguiamba voor K. Agudelo Spezia
65' Wissel Spezia Wissel A. Reca voor S. Bastoni Spezia
70' Wissel Spezia Wissel E. Colley voor M. Nzola Spezia
72' Wissel Lecce Wissel M. Gargiulo voor T. Helgason Lecce
72' Wissel Lecce Wissel A. Gallo voor A. Barreca Lecce
79' Gele kaart Spezia Gele kaart voor A. Nguiamba Spezia
85' Wissel Lecce Wissel V. Gendrey voor A. Calabresi Lecce
86' Wissel Lecce Wissel R. Burnete voor M. Listkowski Lecce
86' Wissel Lecce Wissel M. Felici voor M. Olivieri Lecce
92' Gele kaart Lecce Gele kaart voor A. Blin Lecce
Video hoogtepunten en samenvatting Spezia - Lecce
Opstellingen Spezia - Lecce
De opstellingen van Spezia en Lecce zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spezia gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Lecce zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-5-1-1
Coach Thiago Motta
Voorbeschouwing Spezia - Lecce

Spezia en Lecce spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Valerio Marini en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spezia en Lecce in de Coppa Italia vond plaats op 16 augustus 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Spezia. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Spezia favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Lecce slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.