Nabeschouwing Udinese - Ascoli (3-1) || Coppa Italia 2021/2022

Vrijdag 13 augustus 2021 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2021/2022 neemt Udinese het vrijdag 13 augustus 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ascoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Ascoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Ascoli (3-1)

Het Coppa Italia duel tussen Udinese en Ascoli is onder leiding van scheidsrechter Matteo Gariglio geëindigd in een 3-1 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door R. Pereyra, waarmee Udinese met 1-0 de leiding nam. Udinese vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Molina op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut volgde een derde treffer van Udinese, waarmee R. Pereyra zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 92 minuten deed T. DOrazio iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Ascoli werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Ascoli echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Udinese.

LIVE Udinese - Ascoli 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Ascoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Udinese Doelpunt R. Pereyra Udinese 1-0
29' Gele kaart Ascoli Gele kaart voor A. Avlonitis Ascoli
38' Gele kaart Udinese Gele kaart voor J. Stryger Larsen Udinese
53' Doelpunt Udinese Doelpunt N. Molina met assist van R. Pereyra Udinese 2-0
55' Doelpunt Udinese Doelpunt R. Pereyra met assist van Samir Udinese 3-0
59' Wissel Udinese Wissel S. De Maio voor J. Stryger Larsen Udinese
59' Wissel Udinese Wissel T. Arslan voor R. Pereyra Udinese
60' Wissel Ascoli Wissel D. Šarić voor M. Büchel Ascoli
60' Wissel Ascoli Wissel F. Baschirotto voor A. Salvi Ascoli
63' Gele kaart Ascoli Gele kaart voor F. Baschirotto Ascoli
68' Wissel Udinese Wissel Deulofeu voor Cristo González Udinese
68' Wissel Udinese Wissel S. Okaka voor I. Pussetto Udinese
70' Wissel Ascoli Wissel D. Quaranta voor M. Collocolo Ascoli
77' Wissel Udinese Wissel F. Forestieri voor J. Makengo Udinese
80' Gele kaart Ascoli Gele kaart voor F. Dionisi Ascoli
87' Wissel Ascoli Wissel M. Castorani voor M. Eramo Ascoli
92' Doelpunt Ascoli Doelpunt T. DOrazio met assist van F. Dionisi Ascoli 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Ascoli
Opstellingen Udinese - Ascoli
De opstellingen van Udinese en Ascoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Ascoli zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Ascoli

Udinese en Ascoli spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matteo Gariglio en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Udinese en Ascoli elkaar treffen in de Coppa Italia.