Nabeschouwing Udinese - Crotone (4-0) || Coppa Italia 2021/2022

Dinsdag 14 december 2021 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2021/2022 neemt Udinese het dinsdag 14 december 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Crotone. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Crotone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Crotone (4-0)

Het Coppa Italia duel tussen Udinese en Crotone is onder leiding van scheidsrechter Matteo Gualtieri geëindigd in een 4-0 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door I. Pussetto, waarmee Udinese met 1-0 de leiding nam. Udinese vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. De Maio op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Udinese vervolgens op 3-0. Het was I. Success die vanaf 11 meter wist te scoren in de 41e minuut.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Udinese in de 62e minuut, nadat I. Pussetto de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Udinese.

LIVE Udinese - Crotone 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Crotone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Udinese Doelpunt I. Pussetto met assist van I. Success Udinese 1-0
28' Doelpunt Udinese Doelpunt S. De Maio met assist van L. Samardzic Udinese 2-0
36' Gele kaart Udinese Gele kaart voor M. Jajalo Udinese
41' Penalty Udinese Penalty I. Success Udinese 3-0
46' Wissel Crotone Wissel N. Paz voor I. Nedelcearu Crotone
46' Wissel Crotone Wissel M. Vulic voor N. Zanellato Crotone
46' Wissel Crotone Wissel A. Kargbo voor M. Maric Crotone
46' Wissel Udinese Wissel N. Molina voor J. Makengo Udinese
58' Wissel Udinese Wissel F. Forestieri voor Samir Udinese
62' Doelpunt Udinese Doelpunt I. Pussetto met assist van I. Success Udinese 4-0
63' Wissel Crotone Wissel P. Giannotti voor V. Mogos Crotone
65' Wissel Udinese Wissel I. Nestorovski voor I. Pussetto Udinese
65' Wissel Udinese Wissel T. Arslan voor M. Jajalo Udinese
74' Wissel Crotone Wissel S. Visentin voor M. Sala Crotone
84' Gele kaart Udinese Gele kaart voor M. Zeegelaar Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Crotone
Opstellingen Udinese - Crotone
De opstellingen van Udinese en Crotone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Crotone zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Crotone

Udinese en Crotone spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matteo Gualtieri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Udinese en Crotone elkaar treffen in de Coppa Italia.