Nabeschouwing Bologna - Cosenza (1-0) || Coppa Italia 2022/2023

Maandag 8 augustus 2022 - 21:15 uur

In de Coppa Italia 2022/2023 neemt Bologna het maandag 8 augustus 2022 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Cosenza. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Cosenza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Cosenza (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Bologna en Cosenza is onder leiding van scheidsrechter Giacomo Camplone geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bologna. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door N. Sansone, waarmee Bologna met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Bologna dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Bologna uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Bologna - Cosenza 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Cosenza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Bologna Gele kaart voor J. Schouten Bologna
36' Gele kaart Cosenza Gele kaart voor C. Panico Cosenza
61' Gele kaart Bologna Gele kaart voor M. Arnautovic Bologna
64' Doelpunt Bologna Doelpunt N. Sansone met assist van J. Schouten Bologna 1-0
66' Wissel Cosenza Wissel K. Butic voor J. Larrivey Cosenza
66' Wissel Cosenza Wissel P. Martino voor A. Rispoli Cosenza
71' Wissel Bologna Wissel M. Aebischer voor N. Dominguez Bologna
71' Wissel Bologna Wissel M. Barrow voor N. Sansone Bologna
79' Wissel Cosenza Wissel M. Venturi voor C. DUrso Cosenza
79' Wissel Cosenza Wissel M. Zilli voor A. Vallocchia Cosenza
82' Wissel Bologna Wissel E. Vignato voor R. Soriano Bologna
82' Wissel Bologna Wissel A. Cambiaso voor L. De Silvestri Bologna
84' Wissel Cosenza Wissel T. Prestianni voor E. Brignola Cosenza
87' Gele kaart Cosenza Gele kaart voor M. Venturi Cosenza
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Cosenza
Opstellingen Bologna - Cosenza
De opstellingen van Bologna en Cosenza zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Cosenza zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Bologna - Cosenza

Bologna en Cosenza spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giacomo Camplone en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bologna en Cosenza elkaar treffen in de Coppa Italia.