Nabeschouwing Fiorentina - Torino (2-1) || Coppa Italia 2022/2023

Woensdag 1 februari 2023 - 18:00 uur



In de Coppa Italia 2022/2023 neemt Fiorentina het woensdag 1 februari 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Gino Bozzi in Firenze.

Via de Fiorentina - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Torino (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Fiorentina en Torino is onder leiding van scheidsrechter Daniele Doveri geëindigd in een 2-1 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Fiorentina - Torino
Goals
2
1
LIVE Fiorentina - Torino 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Torino
Opstellingen Fiorentina - Torino

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Fiorentina - Torino

Fiorentina en Torino spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Torino in de Coppa Italia vond plaats op 13 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Fiorentina als Torino wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fiorentina 1
Winst Torino 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Fiorentina - Torino Opstelling Fiorentina Opstelling Torino Live Fiorentina - Torino Live Fiorentina - Torino kijken Fiorentina - Torino kijken Live Fiorentina - Torino stream Fiorentina - Torino Fox Sports Nabeschouwing Fiorentina - Torino Uitslag Fiorentina - Torino Statistieken Fiorentina - Torino Coppa Italia 2022/2023 Fiorentina - Torino wedden Fiorentina - Torino gokken Fiorentina - Torino Unibet