Nabeschouwing Genoa - SPAL (1-0) || Coppa Italia 2022/2023

Dinsdag 18 oktober 2022 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2022/2023 neemt Genoa het dinsdag 18 oktober 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen SPAL. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - SPAL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - SPAL (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Genoa en SPAL is onder leiding van scheidsrechter Alberto Santoro geëindigd in een 1-0 overwinning voor Genoa. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 46 minuten. A. Gudmundsson maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Genoa vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Genoa uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Genoa - SPAL 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - SPAL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart SPAL Gele kaart voor N. Zanellato SPAL
46' Penalty Genoa Penalty A. Gudmundsson Genoa 1-0
46' Wissel SPAL Wissel S. Rabbi voor G. Tunjov SPAL
53' Gele kaart SPAL Gele kaart voor A. Almici SPAL
58' Wissel Genoa Wissel G. Yalcin voor M. Portanova Genoa
58' Wissel Genoa Wissel G. Puscas voor K. Yeboah Genoa
61' Wissel SPAL Wissel L. Valzania voor N. Zanellato SPAL
61' Wissel SPAL Wissel A. Fiordaliso voor L. Dickmann SPAL
65' Wissel Genoa Wissel A. Toure voor M. Frendrup Genoa
65' Wissel Genoa Wissel L. Czyborra voor M. Pajac Genoa
75' Wissel SPAL Wissel M. Finotto voor G. Moncini SPAL
78' Gele kaart Genoa Gele kaart voor S. Hefti Genoa
79' Gele kaart Genoa Gele kaart voor G. Puscas Genoa
84' Wissel SPAL Wissel F. Maistro voor A. Murgia SPAL
86' Wissel Genoa Wissel M. Aramu voor A. Gudmundsson Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - SPAL
Opstellingen Genoa - SPAL
De opstellingen van Genoa en SPAL zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genoa gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en SPAL zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Coach Alexander Blessin
Voorbeschouwing Genoa - SPAL

Genoa en SPAL spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Santoro en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Genoa en SPAL elkaar treffen in de Coppa Italia.