Nabeschouwing Hellas Verona - Bari 1908 (1-4) || Coppa Italia 2022/2023

Zondag 7 augustus 2022 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2022/2023 neemt Hellas Verona het zondag 7 augustus 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Bari 1908. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Bari 1908 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Bari 1908 (1-4)

Het Coppa Italia duel tussen Hellas Verona en Bari 1908 is onder leiding van scheidsrechter Niccolò Baroni geëindigd in een 1-4 overwinning voor Bari 1908. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door K. Lasagna, waarmee Hellas Verona met 1-0 de leiding nam. Bari 1908 kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Folorunsho, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 44e minuut zette W. Cheddira zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Bari 1908 de leiding in de wedstrijd nam.

W. Cheddira zette Bari 1908 even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Niccolò Baroni toegekende penalty wist te benutten. In de 69e minuut werd D. Faraoni van Hellas Verona met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Bari 1908 met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 78e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het W. Cheddira die namens Bari 1908 het net wist te raken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Niccolò Baroni en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Bari 1908.

LIVE Hellas Verona - Bari 1908 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Bari 1908 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt K. Lasagna Hellas Verona 1-0
24' Gele kaart Bari 1908 Gele kaart voor V. Di Cesare Bari 1908
25' Wissel Hellas Verona Wissel G. Magnani voor F. Ceccherini Hellas Verona
30' Doelpunt Bari 1908 Doelpunt M. Folorunsho Bari 1908 1-1
44' Doelpunt Bari 1908 Doelpunt W. Cheddira met assist van L. Benedetti Bari 1908 1-2
46' Wissel Hellas Verona Wissel B. Amione voor G. Magnani Hellas Verona
47' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor D. Lazovic Hellas Verona
53' Penalty Bari 1908 Penalty W. Cheddira Bari 1908 1-3
60' Wissel Hellas Verona Wissel R. Piccoli voor T. Henry Hellas Verona
60' Wissel Bari 1908 Wissel N. Bellomo voor G. Cangiano Bari 1908
69' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor D. Faraoni Hellas Verona
69' Rode kaart Hellas Verona Rode kaart voor D. Faraoni Hellas Verona
71' Wissel Hellas Verona Wissel A. Barak voor A. Tameze Hellas Verona
71' Wissel Hellas Verona Wissel M. Djuric voor K. Lasagna Hellas Verona
74' Wissel Bari 1908 Wissel R. Maiello voor L. Benedetti Bari 1908
74' Wissel Bari 1908 Wissel G. Gigliotti voor V. Di Cesare Bari 1908
78' Doelpunt Bari 1908 Doelpunt W. Cheddira Bari 1908 1-4
84' Gele kaart Bari 1908 Gele kaart voor N. Bellomo Bari 1908
86' Wissel Bari 1908 Wissel A. Mallamo voor W. Cheddira Bari 1908
86' Wissel Bari 1908 Wissel M. Bosisio voor M. Maita Bari 1908
Video hoogtepunten en samenvatting Hellas Verona - Bari 1908
Opstellingen Hellas Verona - Bari 1908
De opstellingen van Hellas Verona en Bari 1908 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hellas Verona gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Bari 1908 zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Coach Gabriele Cioffi
Voorbeschouwing Hellas Verona - Bari 1908

Hellas Verona en Bari 1908 spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Niccolò Baroni en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Hellas Verona en Bari 1908 elkaar treffen in de Coppa Italia.