Nabeschouwing Modena - Sassuolo (3-2) || Coppa Italia 2022/2023

Maandag 8 augustus 2022 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2022/2023 neemt Modena het maandag 8 augustus 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Alberto Braglia in Modena.

Via de Modena - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Modena - Sassuolo (3-2)

Het Coppa Italia duel tussen Modena en Sassuolo is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Aureliano geëindigd in een 3-2 overwinning voor Modena. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door D. Falcinelli, waarmee Modena met 1-0 de leiding nam. Modena vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Mosti op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Sassuolo vervolgens op 2-1. Het was D. Berardi die vanaf 11 meter wist te scoren in de 47e minuut.

Na 52 minuten werd de voorsprong voor Modena vergroot nadat N. Mosti de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Sassuolo dat in de 88e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat K. Ayhan de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Gianluca Aureliano bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Modena.

LIVE Modena - Sassuolo 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Modena - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Modena Doelpunt D. Falcinelli Modena 1-0
30' Doelpunt Modena Doelpunt N. Mosti Modena 2-0
47' Penalty Sassuolo Penalty D. Berardi Sassuolo 2-1
48' Gele kaart Modena Gele kaart voor S. Panada Modena
46' Wissel Sassuolo Wissel M. Lopez voor Matheus Henrique Sassuolo
46' Wissel Sassuolo Wissel A. Alvarez voor E. K. Ceide Sassuolo
46' Wissel Sassuolo Wissel Rogerio voor M. Muldur Sassuolo
52' Doelpunt Modena Doelpunt N. Mosti Modena 3-1
64' Wissel Sassuolo Wissel A. Harroui voor K. Thorstvedt Sassuolo
69' Wissel Modena Wissel F. Gerli voor S. Panada Modena
78' Wissel Sassuolo Wissel G. Defrel voor D. Frattesi Sassuolo
83' Wissel Modena Wissel M. Armellino voor N. Mosti Modena
83' Wissel Modena Wissel T. Silvestri voor G. Cittadini Modena
88' Doelpunt Sassuolo Doelpunt K. Ayhan Sassuolo 3-2
89' Wissel Modena Wissel S. De Maio voor D. Falcinelli Modena
89' Wissel Modena Wissel M. Minesso voor M. Gargiulo Modena
Video hoogtepunten en samenvatting Modena - Sassuolo
Opstellingen Modena - Sassuolo
De opstellingen van Modena en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Modena gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Modena - Sassuolo

Modena en Sassuolo spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Aureliano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Modena en Sassuolo in de Coppa Italia vond plaats op 15 augustus 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sassuolo. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sassuolo favoriet. 1 keer wist de ploeg van Modena te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Modena. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.