Nabeschouwing Monza - Frosinone (3-2) || Coppa Italia 2022/2023

Zondag 7 augustus 2022 - 21:15 uur

In de Coppa Italia 2022/2023 neemt Monza het zondag 7 augustus 2022 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Frosinone. De wedstrijd wordt gespeeld in U-Power Stadium in Monza.

Via de Monza - Frosinone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monza - Frosinone (3-2)

Het Coppa Italia duel tussen Monza en Frosinone is onder leiding van scheidsrechter Marco Serra geëindigd in een 3-2 overwinning voor Monza. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 25 minuten. M. Valoti maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Monza vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 43e minuut mocht er opnieuw een penalty genomen worden. Dit keer was het G. Caprari van Monza die achter de bal ging staan en raak schoot voor de 2-0. In de 52e minuut wist Frosinone de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via H. Haoudi.

Na 56 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat B. L. Kone de 2-2 maakte voor Frosinone. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Monza dat in de 83e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat C. Gytkjaer de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marco Serra en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Monza.

LIVE Monza - Frosinone 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monza - Frosinone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Penalty Monza Penalty M. Valoti Monza 1-0
29' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor A. Oyono Frosinone
43' Penalty Monza Penalty G. Caprari Monza 2-0
52' Doelpunt Frosinone Doelpunt H. Haoudi met assist van G. Caso Frosinone 2-1
54' Wissel Frosinone Wissel L. Garritano voor M. Rohden Frosinone
54' Wissel Frosinone Wissel R. Ciervo voor H. Haoudi Frosinone
56' Doelpunt Frosinone Doelpunt B. L. Kone Frosinone 2-2
57' Wissel Monza Wissel S. Sensi voor M. Valoti Monza
62' Gele kaart Monza Gele kaart voor Marlon Monza
71' Wissel Frosinone Wissel K. Lulic voor B. L. Kone Frosinone
73' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor K. Lulic Frosinone
73' Wissel Monza Wissel V. Antov voor Marlon Monza
73' Wissel Monza Wissel C. Gytkjaer voor G. Caprari Monza
80' Wissel Monza Wissel J. Machin voor A. Barberis Monza
80' Wissel Monza Wissel A. Colpani voor P. Ciurria Monza
83' Doelpunt Monza Doelpunt C. Gytkjaer met assist van A. Colpani Monza 3-2
84' Wissel Frosinone Wissel S. Mulattieri voor G. Caso Frosinone
84' Wissel Frosinone Wissel M. Bocic voor L. Moro Frosinone
91' Gele kaart Monza Gele kaart voor S. Birindelli Monza
93' Gele kaart Monza Gele kaart voor J. Machin Monza
Video hoogtepunten en samenvatting Monza - Frosinone
Opstellingen Monza - Frosinone
De opstellingen van Monza en Frosinone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monza gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Frosinone zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Fabio Grosso
Voorbeschouwing Monza - Frosinone

Monza en Frosinone spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Serra en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Monza en Frosinone elkaar treffen in de Coppa Italia.