Nabeschouwing Pisa - Brescia (1-4) || Coppa Italia 2022/2023

Zaterdag 6 augustus 2022 - 17:45 uur

In de Coppa Italia 2022/2023 neemt Pisa het zaterdag 6 augustus 2022 om 17:45 uur in eigen huis op tegen Brescia. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Garibaldi - Stadio Romeo Anconetani in Pisa.

Via de Pisa - Brescia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pisa - Brescia (1-4)

Het Coppa Italia duel tussen Pisa en Brescia is onder leiding van scheidsrechter Matteo Gariglio geëindigd in een 1-4 overwinning voor Brescia. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door G. Masucci, waarmee Pisa met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van A. Nicolas zorgde ervoor dat Brescia op 1-1 kwam te staan in de 25e minuut. In de 61e minuut zette F. Aye zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Brescia de leiding in de wedstrijd nam.

Na 72 minuten werd de voorsprong voor Brescia vergroot nadat E. Ndoj de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 94e minuut wist F. Bianchi namens Brescia de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Matteo Gariglio bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Brescia.

LIVE Pisa - Brescia 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pisa - Brescia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Pisa Doelpunt G. Masucci Pisa 1-0
25' Eigen doelpunt Brescia Eigen doelpunt A. Nicolas Brescia 1-1
36' Gele kaart Brescia Gele kaart voor F. Karacic Brescia
46' Wissel Pisa Wissel A. Livieri voor A. Nicolas Pisa
61' Doelpunt Brescia Doelpunt F. Aye met assist van S. Moreo Brescia 1-2
64' Wissel Brescia Wissel D. Bisoli voor F. Karacic Brescia
65' Wissel Brescia Wissel R. Niemeijer voor F. Aye Brescia
65' Wissel Pisa Wissel G. Sibilli voor G. Mastinu Pisa
65' Wissel Pisa Wissel M. Cisse voor G. Masucci Pisa
66' Gele kaart Brescia Gele kaart voor S. Moreo Brescia
72' Doelpunt Brescia Doelpunt E. Ndoj met assist van R. Niemeijer Brescia 1-3
73' Wissel Pisa Wissel O. Morutan voor R. Jureskin Pisa
80' Wissel Brescia Wissel N. Galazzi voor M. Mangraviti Brescia
80' Wissel Brescia Wissel M. Huard voor E. Ndoj Brescia
80' Wissel Brescia Wissel J. Labojko voor S. Moreo Brescia
85' Wissel Pisa Wissel G. Piccinini voor A. Cisco Pisa
94' Doelpunt Brescia Doelpunt F. Bianchi met assist van T. Van de Looi Brescia 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Pisa - Brescia
Opstellingen Pisa - Brescia
De opstellingen van Pisa en Brescia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Pisa gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Brescia zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Formatie 4-3-2-1
Coach Josep Clotet Ruiz
Voorbeschouwing Pisa - Brescia

Pisa en Brescia spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matteo Gariglio en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Pisa en Brescia in de Coppa Italia vond plaats op 7 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Pisa. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Pisa favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Brescia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.