Nabeschouwing Salernitana - Parma (0-2) || Coppa Italia 2022/2023

Zondag 7 augustus 2022 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2022/2023 neemt Salernitana het zondag 7 augustus 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Parma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Arechi in Salerno.

Via de Salernitana - Parma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salernitana - Parma (0-2)

Het Coppa Italia duel tussen Salernitana en Parma is onder leiding van scheidsrechter Ivano Pezzuto geëindigd in een 0-2 overwinning voor Parma. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door D. Camara, waarmee Parma met 0-1 de leiding nam. Parma vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Mihaila op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Parma.

LIVE Salernitana - Parma 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salernitana - Parma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Wissel Salernitana Wissel L. Capezzi voor E. Bohinen Salernitana
46' Wissel Salernitana Wissel D. Valencia voor S. Sy Salernitana
58' Wissel Parma Wissel D. Camara voor D. Man Parma
58' Wissel Parma Wissel A. Benedyczak voor R. Inglese Parma
59' Doelpunt Parma Doelpunt D. Camara Parma 0-1
60' Wissel Salernitana Wissel F. Bonazzoli voor F. Ribery Salernitana
60' Wissel Salernitana Wissel M. Cavion voor G. Kastanos Salernitana
62' Wissel Parma Wissel S. Sohm voor S. Juric Parma
72' Wissel Parma Wissel V. Zagaritis voor W. Coulibaly Parma
73' Wissel Parma Wissel A. Bonny voor A. Bernabe Parma
74' Doelpunt Parma Doelpunt V. Mihaila Parma 0-2
76' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor L. Pirola Salernitana
77' Wissel Salernitana Wissel N. Gyomber voor L. Pirola Salernitana
92' Gele kaart Parma Gele kaart voor V. Zagaritis Parma
Video hoogtepunten en samenvatting Salernitana - Parma
Opstellingen Salernitana - Parma
De opstellingen van Salernitana en Parma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salernitana gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Parma zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Salernitana - Parma

Salernitana en Parma spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivano Pezzuto en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Salernitana en Parma elkaar treffen in de Coppa Italia.